Fiul lui Kamara are grave probleme de sănătate, încă din momentul în care s-a născut. În România, nu se poate face absolut nimic pentru el, de aceea părinții lui l-au adus de nenumărate ori în străinătate unde a suferit o serie de intervenții chirurgicale. Oana, soția artistului, și Kamara fac tot ceea ce le stă în putință pentru ca Leon să aibă o viață normal, așa cum au copiii de vârsta lor.

Zilele acestea, Kamara nu a avut parte de liniște, deoarece a mers alături de fiul lui în Barcelona. Cel mic a fost operat din nou, iar el a dat deja primele declarații despre starea băiețelului său grav bolnav. Se pare că medicii sunt extrem de mulțumiți de modul în care evoluează lucrurile, iar el și partenera sa de viață sunt și ei mulțumiți de rezultat. Leon are nevoie de câteva zile de odihnă, având în vedere prin câte a trecut, dar cel mai important este că ușor, ușor probleme sale se rezolva.

Kamara, detalii despre starea lui Leon

„E bine! Suntem la Barcelona după intervenție. Sunt aici cu Oana și Leon, se odihnesc. Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat. (...) Este vorba despre o alungire de mușchi fără de care el nu mai poate progresa la fel de bine prin tratamentele de chineto-terapie.”, a declarat Kamara pentru Antena Stars.

Este pentru a opta oară când Leon ajunge pe mâinile medicilor din afară și suferă o intervenție chirurgicală. De data aceasta, cel mic a făcut o intervenție pentru alungirea mușchilor, pentru că altfel nu ar mai fi progresat la fel de bine în timpul tramentelor de chineto-terapie.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.