În cursul zilei de duminică, Monica Odagiu a lovit cu mașina un bărbat în vârstă de doar 35 de ani, care și-a pierdut viața pe loc și care a lăsat în urma sa o durere imensă. Ce spun avocații despre cazul îndrăgitei actrițe!

Avocații, despre cazul Monicăi Odagiu

Monica Odagiu se afla, în cursul zilei de ieri, la volanul mașinii sale, când a lovit mortal un pieton, pe una dintre străzile din Capitală. Din câte a povestit chiar ea, după ce și-a revenit din șoc, că acesta a intrat în fața mașinii și oricât de tare și-ar fi dorit să evite tragedia, nu a avut nicio putere în acest sens. De asemenea, ea a zis că îi este foarte greu în aceste momente, având în vedere ceea ce s-a întâmplat și are nevoie doar de liniște.

Mai mult de atât, ea și-a cerut și scuze în fața familei care suferă și în fața căreia și-a găsit cu greu cuvintele. Actrița consideră că nu a greșit cu nimic, fiind o situație fără scăpare în adevăratul sens al cuvântului. Un avocat a vorbit și el despre cazul trist al Monicăi Odagiu, dorind să aducă în atenția oamenilor faptul că nimeni nu își dorește să omoare pe cineva pe stradă, fiind o experiența traumatizantă pentru oricine.

Adrian Cuculis, avocat de profesie, a mai explicat și că el a încadrat acest caz ca fiind unul clasic de ucidere din culpă, doar că are două valențe despre care a dat mai multe detalii în declarații sa, când a menționat și care este pedeapsa pe care actrița din Teambuilding riscă să o primească. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar cert este că momentan, Monicăi Odagiu nu i s-a suspendat permisul.

Nu își dorește nimeni să omoare pe cineva pe stradă. Este o experiență traumatizantă. Eu am încadrat cazul acesta ca fiind un caz clasic de ucidere din culpă. Acesta are două valențe: este un caz de ucidere din culpă simplă, cu pedeapsă de 1 până la 5 ani, atunci când nu încalci regulile de circulație și ucidere din culpă prin încălcarea sau nerespectarea regulilor, cu pedeapsă de la 2 până la 7 ani.”, a zis avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena Stars.

Citeste si:
Titi Aur, despre cazul Monicăi Odagiu. Actrița a ucis un bărbat în...
Titi Aur, despre cazul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2023 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.