Monica Odagiu a transmis un mesaj, pe contul de Facebook, după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală. Din primele informații, victima a traversat neregulamentar.

Monica Odagiu, mesaj după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală

Actrița Monica Odagiu se deplasa cu mașina, împreună cu sora sa, Ana Odagiu, duminică, 9 aprilie, dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă, când, în dreptul stației STB Luterană, un bărbat în vârstă de 35 de ani ar fi traversat neregulamentar.

Vedeta nu ar mai fi reușit să îl evite și l-ar fi izbit cu putere. Surorile au sunat imediat la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai reușit să facă nimic pentru bărbat.

„S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea”, a declarat Monica Odagiu, actriță.

„Nu s-a întâmplat pe trecere, nu vedeți acolo”, a completat aceasta.

„Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit”, este mesajul transmis, duminică, de Monica Odagiu, în urma accidentului din Capitală.

„Am încercat să evit acest tragic eveniment”

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul", a transmis actriţa pe Instagram.

A post shared by Monica Odagiu (@monicaodagiu)

Citeste si:
Bucureștiul dansează: Noaptea Dansului, cel mai mare eveniment de...
Bucureștiul dansează: Noaptea...

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Din primele cercetări, bărbatul ar fi traversat neregulamentar. Actrița a fost testată cu aparatele alcooltest și drugtest, iar rezultatul au fost negative. Un dosar pentru ucidere din culpă a fost deschis pe numele Monicăi Odagiu. În continuare se vor face cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul, dar și ce viteză acea astista.

„Vorbim de un dosar penal deschis in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi sunt continuate cercetările”, a transmis Oana Pârvan, Brigada Rutieră.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2023 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.