Perioada aceasta a anului este una pe care Ana Baniciu nu o primește tocmai cu zâmbetul pe buze, deoarece anul trecut, se afla cu mama ei în spital. De asemenea, va petrece și primul ei Paște fără femeia care a adus-o pe lume și chiar a făcut o serie de mărturisiri dureroase în acest sens.

Ana Baniciu, primul Paște fără mama sa

Ana Baniciu este cunoscută de fanii ei drept genul acela de femeie care are mereu zâmbetul pe buze, doar că există și în cazul ei anumite momente în viață care o doboară și despre care nu îi este deloc ușor să discute. Artista a avut un an care i-a schimbat viața în totalitate, nu doar din cauza pierderii pe care a suferit-o, ci și datorită felului în care a evoluat cariera sa.

Este recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a trăit, dar și pentru faptul că a rămas în picioare, deși a căzut de nenumărate ori, dar cu toate acestea nu poate trece cu vederea faptul că este primul Paște pe care îl va petrece fără mama sa. Dacă anul trecut a preferat să stea cu ea în spital, anul acesta va petrece sărbătorile pascale alături de familia sa, pentru că partenerul ei de viață muncește în seara cu pricina, dar convinsă că femeia care a adus-o pe lume este constant în preajma sa, într-un fel sau altul.


„E primul Paște fără mama. Anul trecut am fost cu mama, în spital, de fapt, dar eu sunt convinsă că mama e constant în preajma mea și o să fie ceva special în noaptea de Paște. Anul ăsta, o să petrec Paștele împreună cu familia, cu bunica sa și în rest, cu familia. Edy, din păcate, nu este alături de mine de Paște, pentru că pune muzică. E și DJ în timpul liber și pune muzică în alt oraș, la mare, mai exact, dar nu contează. Eu stau cu bunica, cu părinții lui Edy, cu toată familia”, a declarat Ana Baniciu, la Antena Stars.

Chiar dacă perioada aceasta este una care îi amintește de lucruri mai puțin plăcute, fiica lui Mircea Baniciu are șo motive să se bucure de viață, mai ales că are o relație de lungă durată și se pregătește de nuntă. Cântăreața va face pasul cel mare curând, doar că niciunul dintre ei nu a dezvăluit data exactă. În cadrul aceluiași interviu, blondina a recunoscut că ea și viitorul ei soț s-au temut că nu vor găsi locația ideală, dar au reușit într-un final.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

„Am avut un moment în care am crezut că nu găsim locația aia care să ne bucure întru totul, dar am găsit-o”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.