Ionuț Iftimoaie a oferit primele declarații, în cadrul emisiunii Survivor România, la scurt timp după eliminarea fostului său coleg de echipă, Remus Boroiu, care a primit mai puține voturi decât Carmen Grebenișan care la rândul ei a fost pe punctul de a pleca din concurs.

Ionuț Iftimoaie, după eliminarea lui Remus Boroiu

Seara trecută, la Survivor România, a avut loc o nouă eliminare cu totul și cu totul neașteptată. Cel care a primit cea mai mică susținere din partea celor de casă a fost Remus Boroiu, care și-a stăpânit cu greu lacrimile, în clipa în care a auzit că el este cel nevoit să plece acasă, acum, când au început individualele, iar lupta este una din ce în ce mai intensă. I-a fost greu să își la revedere de la colegii lui și regretă, într-un fel sau altul, faptul că nu a mai putut continua, dar s-a resemnat repede.

Ionuț Iftimoaie a fost și el surprins de cele întâmplate, făcând și câteva afirmații și povestind care sunt lucrurile la care s-a gândit în ultimele zile, când a avut un consiliu cu mintea lui, după cum chiar el a descris situația, deoarece a stat să analizeze totul din multe unghiuri. Faptul că a fost lăsat pe tușă de Ștefania, că nu a fost ales să facă parte din echipa sa și că aflase că el era cel vizat pentru nominalizare l-au afectat serios.

Nu a fost neapărat o surpriză pentru el tot ceea ce s-a întâmplat, în cele mai recente ediții ale emisiunii de la Pro TV, pentru că se simțea deja singur de o vremea, știindu-i destul de bine pe oamenii alături de care a petrecut deja trei luni, timp în care și-a dat seama despre multe lucruri despre care, probabil, va vorbi pe larg, după ce sezonul va ajunge la final.

„Zilele astea am avut parte de un consiliu cu conștiința mea, pentru că am stat să analizez mai multe aspecte. Mai întâi, până la jocul de imunitate, am fost lăsat pe tușă de Ștefania, care a câștigat atunci poziția de căpitan. Și nu m-a ales să fac parte din echipa ei. (…) După aceea, a urmat jocul de imunitate, a câștigat colanul și au ajuns vorbe pe la mine cum că eu sunt cel vizat pentru nominalizare. Mă așteptam la asta. Pentru că, practic, sunt singur, nu sunt nici cu stânga, nici cu dreapta, iar asta reprezintă o problemă. De ce aleg eu să fiu singur? Pentru că știam majoritatea echipei Faimoșilor. Pentru că am stat 3 luni cu ei și, la ultimele consilii, am intrat pe bandă rulantă la nominalizare.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

În momentul în care eu am intrat în consiliu, am fost abordat de către Kamara. Mi-a spus: «vezi că ăștia (n.r. Războinicii) vor să te nominalizeze». Noi ne-am gândit să mergem pe o strategie comună. Să-l nominalizăm și noi pe Crișan, ca să nu intre doar doi Faimoși, să intre și un Războinic. (…) Suntem la individuale! După ce s-a terminat cu votul, mi-am dat seama că strategia lor poate funcționa și fără votul meu”, a zis Ionuț Iftimoaie, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.