Mihai Zmărăndescu a spus care este concurentul lui preferat din cadrul emisiunii Survivor România, dar și prietenul lui de peste 10 ani. Speră ca la final tot el să fie cel care va ridica trofeul deasupra capului, pentru că merită și pentru că este cel mai puternic dintre ei, în opinia sa, deși are și el zile mai puțin bune ca orice om.

Mihai Zmărăndescu, despre preferatul lui de la Survivor

Una dintre cele mai mari dorințe pe care Mihai Zmărândescu le-a avut de-a lungul timpului a fost aceea de a participa la Survivor România, dar are și un mare regret în ceea ce privește plecarea sa în Republica Dominicană. De curând, acesta a fost eliminat din cadrul concursului de la Pro TV în acest sens, recunoscând faptul că îi pare extrem de rău că nu a participat încă din prima zi, pentru că în mod evident a fost un dezavantaj pentru el, după cum însuși fostul Faimos a zis într-un interviu.

În timp ce toți ceilalți aveau deja peste 30 de meciuri jucate, el nici măcar nu realiza în ce s-a băgat, iar acest lucru a dus ușor, ușor la eliminarea sa din concurs. Chiar dacă a plecat din concurs, el are un preferat, care pe lângă faptul că este un concurent bun, care luptă din greu pentru locul lui, dar și pe care îl cunoaște de ani buni și are încredere că va reuși să își îndeplinească visul de a câștiga.

”Faptul că am intrat târziu în competiție a fost un dezavantaj, concurenții aveau o experiență de peste 30 de meciuri jucate.Eu am intrat în pâine direct cu Alin Chirilă, cel mai bun jucător. Totuși, Alin are jumătate din înfrângeri cu mine. În același timp, Alin este prietenul meu de 10 ani și îmi doresc din suflet să câștige Survivor România”, a declarat Mihai Zmărăndescu, pentru fanatik.ro.

Deși pare puternic, a avut multe momente de slăbiciune în care a simțit că vrea doar să plece acasă, doar câ gândul de a renunța nu a durat foarte mult gândul de a renunța. De asemenea, a fost criticat de colegii lui, pentru că plângea de dorul fiului său, dar crede că nu este o rușine să plângi pentru familie.

Citeste si:
Ionuț Iftimoaie, primele declarații după eliminarea lui Remus...
Ionuț Iftimoaie, primele...

”Au fost multe momente în care am vrut să renunț. Am fost blamat pentru faptul că plâng de dorul băiatului meu, dar pentru mine nu este o rușine să verși lacrimi pentru familia ta”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.