Andreea Antonescu era însărcinată, la momentul în care au avut loc filmările pentru America Express, dar a aflat lucrul acesta, în momentul în care a ajuns în țară. Vedeta s-a supus unor riscuri foarte mari, fără să își dea seama și ar fi putut ajunge să facă avort.

Andreea Antonescu, despre sarcină

Andreea Antonescu a format o echipă foarte puternică alături de prietena sa, Andreea Bălan. Cele două au luptat cu toate armele, pe tot parcursul concursului, iar drept răsplată au și ajuns în marea finală a concursului, în care au pierdut marele premiu în fața adversarilor lor, Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Vedeta a urmărit ultima ediție a sezonului și a recunoscut că a început să plângă, pentru că a retrăit multe dintre momentele acelea, și-a amintit cât de mult și-au dorit să fie ele cele care câștigă, ceea ce nu s-a întâmplat.

Niciuna dintre ele nu s-a gândit la riscuri, pentru că miza era prea mare, dar Andreea Antonescu a simțit că nu ele sunt cele care au ajuns primele, deoarece a auzit tobele și și-a dat seama că nu erau pentru ele, ci pentru cealaltă echipă, dar nu a avut puterea de a-i spune partenerei sale că au pierdut și că totul s-a terminat pentru ele.

„Da, şi am plâns din nou. Am plâns pentru că am retrăit toate momentele şi ne-am amintit cât de mult ne-am dorit să câştigăm. Ne-am amintit ultimul drum , acela pe care a trebuit să urcăm, eram foarte obosite şi abia mai puteam. Îmi venea în minte tot ce am făcut noi acolo, cât ne-am depăşit, că nu ne-am gândit la riscuri sau obstacole. Şi cu toate astea, aveam senzaţia aia că am ajuns pe locul doi.

Eu auzeam tobele şi am conştientizat că ele erau pentru Bordea şi Cortea. Andreea se uita la mine şi îmi spunea că am reuşit, ea crezând că ajungem primele. Iar eu îi spuneam „Andreea, s-a terminat, Andreea gata”, dar nu am avut puterea să îi spun că am pierdut. Cât am urcat dealul acela, ea tot credea că am reuşit. Abia după ce am ajuns acolo sus, i-am recunoscut că nu am avut puterea să-i spun că am ştiut că am ieşit pe locul doi. Noi suntem femei, dincolo de orice, şi am ţinut cu dinţii de toată competiţia asta. Am fost cot la cot cu toţi bărbaţii şi când vezi că te despart doar câteva minute de locul întâi, normal că dezamăgirea e mare.”, a declarat Andreea Antonescu, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
8 cauze principale ale eșecului unei femei de a rămâne însărcinată
8 cauze principale ale...

În timp ce aveau loc filmările pentru emisiunea America Express, Andreea Antonescu era însărcinată pentru a doua oară cu bărbatul cu care acum, deși au un copil împreună, nu mai formează un cuplu. Fosta concurentă de la America Express s-a speriat foarte tare de faptul că ar fi putut fi nevoită să facă avort, motiv pentru care a făcut o mulțume de analize și a avut mari emoții să iasă totul bine și nu a fost bine până în ziua în care nu a văzut că bebelușul era bine.

„Înainte de toate, eu am rh negativ, tatăl fetiţei având rh pozitiv, exista riscul unui avort, lucru pe care l-am păţit şi la Sienna. Dar dacă la Sienna am stat potolită, la cea de-a doua sarcină am trecut prin toată America Express. M-au luat toate emoţiile, mi-am făcut toate analizele posibile şi nu am fost om până în ziua în care mi-am văzut copilul căruia, le fel, i-am făcut toate analizele.”, a mai zis ea.

Citeste si:
Ziua de 2 iulie, una tristă pentru Andreea Antonescu. Artista a...
Ziua de 2 iulie, una tristă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.