Următorul sezon al emisiunii America Express s-ar putea transforma în Africa Express, iar unul dintre concurenții acestui sezon i-a dat de gol pe producătorii emisiunii de la Antena, care au zis în cadrul unui podcast că se va filma tot în America. Iată ce a declarat!

America Express devine America Express?

Producătorii emisiunii America Express au fost invitați, în urmă cu doar câteva zile, în cadrul unui podcast unde au dat detalii semnificative despre proiectul lor de suflet, despre casting, despre cât de periculos a fost să filmeze acest sezon, dar și despre multe alte aspecte. De asemenea, aceștia au povestit cum Irina Fodor ar fi putut fi răpită, după ce niște mexicani au pus ochii pe ea și i-au făcut mai multe poze, doar că nu s-a ajuns atât de departe, deoarece securitatea a remarcat și i-a avertizat pe toți ce urma să se întâmple, dacă nu s-ar fi protejat imediat.

De asemenea, aceștia au dezvăluit că și următorul sezon se va filma tot în America, în ciuda faptului că atât echipa de producție, cât și prezentatoarea alături de concurenți se vor expune unor noi pericole. Deși în momentul acela a fost clar ce va urma, câteva declarații pe care le-a făcut Cătălin Scărlătescu, în cadrul emisiunii de la Antena 1 le-a dat de gândit telespectatorilor.

Ei bine, acesta a zis mai în glumă, mai în serios faptul că Sorin Bontea a fost în Asia Express, el însuși în America Express, ceea ce înseamnă că i-a venit rândul colegului lor, Florin Dumitrescu, să participe la Africa Express. Nu a mai durat mult și toată lumea a început să își dea cu părerea despre spusele sale și să creadă în totalitate ce a afirmat concurentul.

„Sorin (nr: Sorin Bontea) a fost la Asia Express, eu sunt la America Express, Florin (nr: Florin Dumitrescu) o să fie la Africa Express. Să vezi ce o să-l alerge elefanții prin Africa”, a zis Cătălin Scărlătescu, la America Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.