Antonia și Alex Velea au o relație care durează de ani buni, motiv pentru care oamenii au ajuns să se întrebe și cum reușesc să aceștia să scape de monotonia din cuplu, după atât de mult timp. Sinceră din fire, artista a oferit un interviu în care a vorbit despre acest aspect, despre cel mai bun sfat primit din partea lui Alex Velea, dar și despre felul în care acesta o susține în orice ar face.

Antonia, despre monotonia din cuplu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri de la noi din țară, încă de la începutul relației lor. Deși mulți i-au criticat, aceștia au reușit să le demonstreze răutăcioșilor faptul că iubirea lor este mai presus de orice și și-au întemeiat o familie frumoasă împreună, de care sunt mândri. Oricât de ocupați ar fi în ceea ce privește carierele frumoase pe care le au, ambii își fac timp pentru a-l petrece alături de cei mici, dar și împreună.

Antonia este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, iar faptul că partenerul ei de viață o susține în orice proiect este un motiv de bucurie. Acest lucru o face, în același timp, să fie și mai puternică decât era înainte și să treacă peste toate greutățile din viața sa cu o mai mare ușurință. Cel mai bun sfat pe care l-a primit din partea lui Alex Velea a fost acela de a avea încredere în ea, pentru că se va descurca de fiecare dată datorită tuturor calităților pe care le are și de care, în unele cazuri, nu își dă seama de una singură.

„Alex mă susține de fiecare dată în tot ceea ce fac. Așa cum îmi place mie să spun, este fanul meu numărul 1 și eu sunt fanul lui numărul lui. Atunci când simt susținerea lui, mă simt puternică și trec peste orice mai ușor. Mi-a spus să am încredere în mine că mă voi descurca, că sunt foarte talentată și să am la rândul meu încredere în echipă, că mă vor duce pe calea potrivită.”, a declarat Antonia, pentru fanatik.ro.

Deși sunt împreună de ani buni, cei doi artiști nu lasă niciodată monotonia să intervină în cuplu. Cei doi scapă de ea foarte simplu și anume făcând lucruri doar pentru ei, mergând în vacanțe fără copii, iar cel mai important comunică în mod constant și, de asemenea, nu uită să fie atenție unul la nevoile celuilalt.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

„Avem momente doar pentru noi, vacanțe în doi, comunicăm constant, suntem atenți la nevoile celuilalt.”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.