Vica Blochina este o femeie care până la vârsta de 47 de ani a reușit să facă tot ceea ce și-a propus, dar care ca orice om are și regrete. În timpul unui interviu, primind întrebări pe baza acestui subiect sensibil, ea a oferit și un răspuns sincer.

Vica Blochina, despre regretele pe care le are

Vica Blochina este cunoscută drept fosta amantă a lui Pițurcă, iar ea este conștientă că din moment ce a primit această etichetă nu va scăpa de ea pentru întreaga viață. Deși a făcut lucrurile așa cum și-a dorit are și anumite regrete legate de felul în care a acționat, în mai multe situații din trecut. Ea a declarat că, poate dacă nu ar fi avut o relație cu un om însurat, ar fi fost o femeie normală, cel puțin în ochii oamenilor din jurul ei. Deși oamenii au tot vorbit despre ea și au judecat-o în fel și chip, la finalul zilei tot ceea ce a contat a fost faptul că fiul ei este mai bine decât și-ar fi imaginat vreodată.

”Asta e o întrebare foarte contradictorie din punctul meu de vedere (întrebare despre regrete-n.r). Câteodată stau și mă gândesc…știi care e faza? Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală. Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată ”, a declarat Vica Blochina, pentru wowbiz.ro.

Ajunsă la vârsta de 47 de ani, Vica Blochina se declară o femeie fericită, o mamă împlinită și recunoscătoare în mare parte pentru tot ceea ce a primit de la viață. Fosta concurentă a emisiunii Survivor România a precizat, de asemenea, că este o mama luptătoare din simplul motiv că fiul ei este fericit, ea făcând ce i-a stat în putință pentru binele lui, în ciuda faptului că a mai greșit și ea.

La momentul actual, Edan, copilul pe care îl are cu Victor Pițurcă, locuiește alături de tatăl lui. Are doar 15 ani și a luat decizia aceasta în cursul anului trecut, neînsemnând că nu păstrează legătura des cu mama lui care l-a crescut și care a avut grijă ca acestuia să nu îi lipsească absolut nimic. Blondina are mare încredere în fiul ei, deoarece știe cum l-a crescut și a spus despre el că va deveni un bărbat în toată firea, puternic, mai ales că a preluat multe dintre calitățile mamei lui.

Citeste si:
Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite. De la ce a început...
Bia Khalifa și Vica Blochina,...

”Asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.