Selly este, de regulă, foarte sincer în interviurile pe care le acordă, iar de curând, acesta a oferit câteva detalii semnificative despre relația pe care o are cu Smaranda Știrbu. Vloggerul a spus care este secretul unei relații de lungă durată pe care o are, dar le-a mai zis fanilor lui și cum își împacă iubita, după ce are loc o ceartă între ei.

Selly, secretul relației cu Smaranda Știrbu

Selly și Smaranda Știrbu au o relație care durează de mai bine de patru ani, iar fanii lor sunt curioși cum reușesc aceștia să se înțeleagă atât de bine. Vloggerul a vorbit, într-un interviu acordat recent, despre secretul lui, menționând și cum procedează de fiecare dată când iubita lui se supără pe el. „Schema” funcționează de fiecare dată, pentru că reușește să o facă pe Smără să cedeze prima.

''Dacă ea se supără eu am o “schemă de șmecher” fac eu pe supăratul și ea cedează prima și vine să ne împăcăm. Am făcut un vlog mai lung în care le-am propus prietenilor mei câte o idee cretină și știam că va fi complet împotrivă și d-aia i-am propus (n.r să-și facă cont pe un site de adulți). Eu cred că s-a prins, că nu aveam cum s-o sun niciodată cu așa ceva. Nu ne șicanăm, am și eu glume, unele bune, altele proaste.'', a declarat Selly, pentru Antena Stars.

Acum ceva timp, el a mai făcut declarații interesante despre relația de lungă durată pe care o are, în momentul în care a primit întrebări legate de căsătorie. Acesta a fost întrebat dacă s-a gândit să meargă în fața altarului cu frumoasa lui iubită, iar el a recunoscut că toată lumea îl întreabă lucrul acesta având în vedere că au patru ani de relație. După părerea tânărului vlogger, căsătoria este mai degrabă un lucru simbolic, iar el nu crede că instituția căsătoriei mai este la fel de importantă precum în trecut, dar nici nu a negat faptul că poate, într-un anumit punct al vieții lor, vor ajunge și acolo.

Preferă să lase lucrurile să vină de la sine, mai ales că momentan sunt foarte tineri și nu au astfel de planuri, fiecare fiind concentrat asupra carierei lor. Selly este mândru că iubita sa este la fel de ocupată ca și el, dar mai ales că este independentă și își dorește să își croiască de una singură un drum în viață. Pentru vlogger, aceste lucruri sunt foarte importante, mai ales că din punctul lui de vedere, medicina este foarte grea, iar el nu are putea să facă tot ceea ce iubita lui face niciodată.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

”Toată lumea mă întreabă asta. Facem patru ani de relație pe 21 septembrie. Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri.

Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important. De multe ori se întâmplă ca Smaranda să termine chiar mai târziu decât mine ea învață foarte mult. Acum este în sesiune, Medicina este foarte grea, iar să fii medic e o meserie nobilă și o apreciez foarte mult. Eu nu aș putea niciodată să fac așa ceva, mi se pare imposibil de greu.”, spunea el acum ceva vreme, conform spynews.ro.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.