Irina Fodor ar fi putut fi răpită în America Express, dar nimeni nu a știut lucrul acesta până acum, nici măcar partenerul ei de viață. Detaliile au ieșit la iveală, după ce Mona Segall a dat niște detalii prețioase din timpul filmărilor pe care producătorii emisiunii de la Antena 1 au preferat să le țină bine ascunse.

Irina Fodor, pe punctul de a fi răpită

Sezonul acesta al emisiunii America Express este unul care i-a pus atât pe concurenți, cât și pe cei din producție, dar și pe prezentatoare în situații extreme, din cauza zonelor foarte, foarte periculoase în care au ajuns să filmeze. Aceștia au spus, de foarte multe ori, că securitatea a fost nevoită să intervină și să se asigure că totul este în regulă. Nu este tot! Mona Segall a făcut câteva dezvăluiri inedite despre ziua în care Irina Fodor a fost pe punctul de a fi răpită într-una dintre cele mai periculoase orașe în care au ajuns, locul unde foarte multe fete au fost răpite și în care pozele celor dispărute erau atârnate de crengile copacilor.

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii emisiunii de la Antena 1, au acceptat invitația lui Mihai Morar de a merge în podcast-ul lui și au făcut niște dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate. Deși nu au crezut că lucrurile sunt atât de grave, s-au lovit de foarte multe ori de realitate, când aflau că în orașele mici erau uciși oamenii la orice colț de stradă.

„Periculos cum vezi în filme. Prima oară crezi că e un clișeu, că nu e atât de periculos, că tu ești într-o zonă care e mai safe, după care te lovește realitatea când auzi sau vezi la știri că în orașul în care ești, un orășel gen Ploiești, au omorât 10 oameni cu o zi înainte…te lovește. Cred că eram în Guanajuato, într-un oraș, și regula de bază era să pleci până apune soarele. Nu mai erau nici ei, la 8-8:30 era gol și am întârziat și a trebuit să o luăm pe autostradă și pe autostrada aia că să ajungem în următorul oraș.

Trebuia să mai trecem pe lângă alt oraș care se numea Celaya, care era în top cinci cele mai periculoase din lume și din povești, din ce am înțeles de la echipa de security vin de pe câmp, blochează autostrada, fură, răpesc tot și pleacă din nou pe câmp, nu-i mai găsește nimeni. Și am făcut o logistică, am plecat cu toate mașinile, pază armată în față, la mijloc și în față”, a povestit Robert Lionte, în podcast.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

O altă întâmplare care le-a rămas întipărită în minte este legată de momentul în care cel care o păzea pe Irina Fodor a observat pe cineva care le făcea poze pe ascuns prezentatoarei și colegelor sale. Cel de la securitate le-a zis să intre într-o curte și să rămână acolo, pentru că aceea era zona din care se răpeau cele mai multe femei, pe care le duceau într-un stat vecin cu o poliție coruptă și nimeni nu ar fi avut ce să le mai facă.

„Eu am ajuns cu Irina înainte, așteptam concurenții și în mașina Irinei era cineva de la securitate, înarmat, și acea persoană, acel bodyguard al Irinei ne-a spus: ‘În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!’. Și ne-au băgat într-o curte și nu ne-au mai lăsat să ne mișcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns și a spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete pentru că era la 25 de km la granița cu un alt stat, foarte periculos, unde poliția era coruptă și nu existau federali și acolo fug.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Ajung acolo și nu mai ai ce să le faci și erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Ne-au ținut acolo, au chemat federalii, toată zona s-a umplut de federali și pe urmă am putut ieși când au venit concurenții, dar erau mașini cu mitraliere care mergeau în jurul nostru”, a zis Mona Segall.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.