Bucurie mare în familia Sterp, după ce Geta a rămas însărcinată pentru prima dată. Ovidiu Neveu, unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi are sora cântărețului de manele, a fost cel care a dat primele declarații despre acest subiect. Iată ce a zis!

Geta Sterp, însărcinată pentru prima dată

Ovidiu Neveu are o pasiune pentru Geta Sterp, deși s-a luptat în cușcă cu fratele ei, Iancu Sterp. Chiar dacă femeia are un partener de viață pe care îl iubește și căruia în viitorul apropiat îi va dărui și un copil, el a zis că ar lupta oricând pentru ea, deoarece nu este la fel ca alte femei de pe internet, ci este o fată simplă de la țară, foarte muncitoare și educată, care nu ține cont de trenduri.

De asemenea, el apreciază că nu și-a făcut anumite intervenții estetice, așa cum obișnuiesc multe dintre femeile de la noi din țară care ajung la un anumit nivel și care au bani. Ovidiu Neveu o admiră și pentru faptul că pe internet este la fel ca și în viața reală și nu s-a temut să zică lucrurile acestea lumii întregi, deși ea este măritată și gravidă. Crede că va rămâne în sufletul lui pentru întreaga viață.

De regulă, bărbatul a recunoscut că nu are emoții când se află față în față cu orice femeie, dar a avut unele foarte, foarte mari când a avut ocazia de a o întâlni pe sora lui Culiță Sterp. Când a aflat că Geta urmează să aducă pe lume un copil a declarat că este o vestea rea pentru el, dar o mare bucurie pentru familia sa, iar din moment ce ea este fericită, Neveu este și el bucuros pentru reușita sa.


„Tot timpul aș lupta pentru Getuța, chiar dacă e măritată. Numai pentru ea aș lupta. Getuța e diferită de toate pițipoancele astea, îți zic sincer, care sunt acuma siliconate. Ea e o fată simplă de la țară și arată și bine. E frumoasă. Cum e pe internet, așa e și în viața reală, și caracter și fizic. Când am întâlnit-o mi se părea și mai frumoasă în realitate. Ăsta e adevărul, chiar dacă e măritată.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața. Și acum dacă ne-am vedea noi doi, eu cred că ar simți și ea ceva și eu. Eu care sunt Ovidiu Neveu și nu prea am emoții, când m-am întâlnit cu ea chiar am avut emoții. Mi se ridica părul pe mâini. Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei”, a declarat Ovidiu Neveu, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.