Alina Radi a vorbit despre eliminarea sa de la Survivor România, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV. Fosta Războinică nu este supărată pe faptul că nu a mai rămas în competiție, dar crede cu tărie că dacă ar fi intrat de la început, ar fi primit voturile de care avea nevoie și ar fi ajuns mai departe.

Alina Radi, despre eliminarea de la Survivor

Alina Radi a părăsit de curând emisiunea Survivor România și s-a întors acasă, urmând ca mai apoi să fie invitată de Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV. E a fost luată la întrebări în ceea ce privește eliminarea sa din concurs și crede că a atât a fost să fie pentru ea. Nu a ținut cont nici măcar de toate comentariile răutăcioase pe care le-a primit, ci a preferat să vadă partea bună și frumoasă a lucrurilor.

Nu se aștepta să îi fie atât de greu fără mâncare, mai ales că a plecat de acasă cu gândul că lucrul acesta nu o va afecta, dar a durat câteva zile, după care a realizat că este chiar o problemă extrem de importantă și i-a fost foarte greu să reziste. Crede, de asemenea, că parcursul ei în concurs ar fi fost unul mai lung, dacă ar fi intrat încă de la bun început la Survivor România, fiind de părere că în felul acesta, oamenii ar fi avut încredere în ea și în puterea sa și ar fi votat-o. În plus, crede că dacă situația ar fi stat astfel, ar fi avut mai multă motivație.

„Am fost eliminată pentru că așa a trebuit să fie. Lăsând la o parte comentariile care erau pe site-urile de socializare, ‘că precis ăștia mai stau și pe la hotel, mai mănâncă la vreun restaurant’. Se și vede la cum arătam toți acolo. Sincer, pentru mine, când am plecat am zis că cea mai mică problemă la mine e mâncarea, că n-am nicio problemă dacă nu mănânc. Asta au fost primele zile, după mi-am dat seama că e problemă gravă.

Mi-a fost foarte greu. Mă așteptam și cu siguranță cred că aș fi rezistat mult mai mult dacă puteam să merg de la început. Mergând de la început cred că aș fi avut o altă motivație. Am câștigat prieteni, nu colegi, minunați, oameni extraordinari. Cea mai frumoasă experiență din viața mea, unică, și sunt recunoscătoare pentru ce am trăit acolo”, a declarat Alina Radi, la Pro TV.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Deși despre banii câștigați în cadrul emisiunii de la Pro TV, Cătălin Măruță i-a pus o întrebare legată de sumele pe care le-a primit în concurs, moment în care ea nu a dat prea multe detalii, ci a zis că a câștigat destul de bine, semn că este mulțumită și că efortul depus a meritat. Alina Radi și-a dat cu părerea și despre Kamara, a cărui atitudine i-a lăsat un gust amar.

„Eu cred despre artistul Kamara că are mult mai multe realizări prin care ar putea să se facă remarcat. În mine s-a dat foarte mult pentru că mi-a ieșit porumbelul pe gură și am spus că este un caz social. N-am avut timp să stau și să fabulez o întreagă poveste, pentru că eram la consiliu, și pur și simplu, am spus-o. S-a dat în mine foarte mult pe rețelele de socializare că m-am legat de copilul lui, făcându-l pe Kamara caz social. Eu n-am nimic cu copilul, n-am nimic cu copiii, sunt mamă. El din povestea asta a făcut un caz social.

Citeste si:
Alina Radi, suspectă de cancer după participarea la Survivor: „Am...
Alina Radi, suspectă de...

Are suficiente realizări în viață cu care să se facă remarcat și pe care să insiste. Adică, vrei să câștigi o competiție, ai nevoie de bani pentru copilul tău, toată stima pentru cât se zbate pentru copil. Dar nu trebuie să-ți dărâmi echipa psihic”, a mai zis Alina Radi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.