Oana Matache a preferat să păstreze tăcerea, în scandalul care a izbucnit fără voia sa și în care ea este personajul principal. Pentru a liniști pe toată lumea, mai ales după acuzele mamei sale, care a pornit un întreg război împotriva iubitului fiicei sale, Radu Siffredi, vedeta a dat noi declarații despre situația în care se află.

Oana Matache, despre relația în care a rămas cu Răzvan

Oana Matache și Răzvan Miheț nu mai formează un cuplu de ceva timp, dar au preferat să țină totul secret. Oricât de tare s-ar fi străduit, blondina a fost surprinsă împreună cu noul ei partener de viață, iar până la un real scandal cu mama sa a mai fost un singur pas. Deși femeia nu a avut ocazia de a-l cunoaște personal pe tânărul în vârstă de 28 de ani, nu are deloc o părere bună despre el și a făcut tot felul de postări, în mediul online, în care l-a luat la rost pe acesta.

Deși a preferat să tacă, Oana Matache le-a transmis un mesaj fanilor ei de pe Instagram care o ascultă pe mama ei, care nu face altceva decât să exagereze, după părerea ei. Sora Deliei a zis clar că mama ei este singura femeie care are o părere nu tocmai bună despre bărbatul de lângă ea, la scurt timp după ce Gina Matache a mărturisit că ea nu are nevoie de un alt ginere și nici nu își dorește unul.

Pentru cei care erau curioși care este relația dintre Oana Matache și fostul ei partener de viață și tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, ea a postat câteva rânduri și a zis că se înțeleg foarte bine, comunică, el având acces la copii, dar și control asupra situației. De asemenea, a zis că nici ea și nici el nu ar permite vreunui „personaj problematic”, cum l-a numit mama ei pe Radu Siffredi, să stea în preajma celor mici.

”Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un personaj problematic să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei. Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, a transmis Oana Matache, la Story.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.