Anna Lesko și-a deschis inima în fața celor care au urmărit cel mai recent podcast în care a fost invitată și a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit pe vremea când era doar un copil. Vedetei nu i-a fost deloc ușor, dar nu s-a plâns niciodată.

Anna Lesko, despre momentele grele din copilărie

Toată lumea o cunoaște pe Anna Lesko, dar foarte puține sunt persoanele care îi știu trecutul, care au idee cât de tare a suferit înainte de a ajunge cunoscută. Totul a început undeva pe la vârsta de 8 ani, când a aflat că are probleme grave de sănătate. Având scolioză, a început să danseze, dar nimeni nu a știut acest aspect despre ea, iar cu afecțiunea aceasta s-a ales din cauza faptului că obișnuia să coasă într-o poziție nefirească.

A ținut să mai precizeze și că mama ei nu este vinovată pentru aceste lucruri și că nu îi exploata, așa cum poate ar crede multă lume. În plus, ea a mai povestit și că, la orele de sport, i se spune că nu este în tocmai bună poziția corpului său, ceea ce a speriat-o foarte, foarte tare și nici nu știa ce i se întâmplă, după care mama sa a fost anunțată. Anna Lesko începuse, la vremea aceea,o terapie foarte dureroasă, un fel de gimnastică medicală, fiind nevoită să stea în tot felul de poziții ciudate.

„Am început să dansez pentru că am avut scolioză. Nimeni nu știe asta. Eu coseam într-o poziție nefirească. Și Anushka, că așa mi se spunea, cosea așa de la 8 ani. Să nu vă imaginați că mama ne exploata sau ceva.. Și de acolo, stând așa, eu am dobândit această scolioză. La orele de sport profesoara îmi spunea: nu e ok, nu stai bine. M-a dus la director, pentru mine a fost o panică totală. Eram terminată, nu știam ce se întâmplă.(...)

Mama a fost anunțată și am început un fel de terapie foarte dureroasă. Sport oricum făceam. Eram o fire foarte dinamică și energică și să mă mai consum și acolo puțin. Am făcut un fel de gimnastică medicală foarte dureroasă. Mă punea în niște poziții și apăsa în același timp pe coloană. Și apoi venea o doamnă care îmi făcea un masaj extrem de dureros. Ferească Sfântul prin ce am trecut. Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem”, a declarat Anna Lesko, în podcast-ul moderat de Horia Brenciu.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Acum ceva timp, frumoasa artistă a mai făcut o serie de dezvăluiri total neașteptate pentru toți fanii ei. Ei bine, Anna Lesko a zis, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că își dorește să devină din nou mamă și că are mare încredere că lucrul acesta se va întâmpla mai repede decât se așteaptă. Cel mai probabil, își va ține fanii la curent cu tot ce se va întâmpla nou în viața sa, la fel cum a făcut și până acum.

„Vreau să mai am un copil. Timpul trece și aș fi vrut să îi fi oferit mai devreme lui Adam (n.r un frate). Îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul acesta și cred că se va și întâmpla”, a mai zis artista în cadrul unei emisiuni, conform wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.