Lora a vorbit, în urmă cu scurt timp, despre frumoasa relație pe care o are cu Ionuț Ghenu, iar spre surprinderea tuturor, ea a dat de înțeles că nu are planuri de viitor, ci preferă să se bucure de momentul prezent și să nu își constrângă partenerul de viață. Iată ce a mai zis frumoasa cântăreață, direct din Bali!

Lora nu are planuri de viitor cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de mai bine de șapte ani, iar în tot acest timp, cei doi îndrăgostiți au avut parte de momente extrem de frumoase, dar și de unele extrem de grele care i-au pus serios la încercare. Indiferent de tot greul pe care l-au avut de suportat, mai ales în perioada în care mama ei s-s-a stins din viață, aceștia au rămas împreună și au luptat până la capăt, dar mai ales o vor face și de acum înainte.

”Lora e îndrăgostită pentru că are de cine. Am fost cu el (nr. cu Ionuț Ghenu) la capătul lumii, la capătul puterilor și e mereu acolo. Colegul meu de bancă și iubitul meu. Iubirea este GPS-ul vieții noastre. Dacă iubirea ne arată drumul înseamnă că orice altceva ne duce în pustiu”, a declarat Lora, conform celor de la ciao.ro.


Deși cei doi se iubesc enorm, ar face orice sacrificiu unul pentru celălalt, dar cu toate acestea nu au planuri de viitor prea mari, pentru că au mare încredere în puterea prezentului și preferă să se bucure de moment de fiecare dată. În cadrul interviului pe care frumoasa artistă l-a acordat, a zis că nu este genul de femeie care să pună stăpânire pe partenerul ei de viață, pentru că nu i se pare deloc normal ca într-o relație sănătoasă lucrurile să petreacă în felul acesta.

Lora preferă ca relația lor să fie una bazată pe alte lucruri, nu pe constrângere din partea ei sau a partenerului ei, ci mai degrabă pe sinceritate, iubire și loialitate. Deși se vede cu el mult timp de acum înainte, preferă să lase lucrurile să meargă de la sine, considerând că este important ca fiecare să se simtă liber în relație.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

”Eu îmi fac planuri cu el și îl văd în viitor până la capăt, dar în același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate. Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită dar să lăsăm omului de lângă noi, libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt, dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2023 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.