Irina Fodor a făcut anunț important la America Express pentru echipele rămase în concurs și ajunse în Columbia. Partenera de viață a lui Răzvan Fodor le-a vorbit acestora despre lucrurile frumoase de care vor avea parte, de locurile minunate pe care le vor întâlni, dar și despre pericolele care îi așteaptă în continuare. Iată ce le-a zis!

Ce anunț important a făcut la America Express

Echipele care au ajuns în Columbia sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu, Puya și Melinda, Bianca Adam și mama sa, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Aceștia au luptat din greu, au dat tot ceea ce au avut mai bun și au reușit să își mai îndeplinească un vis. La începutul primei etape din concurs, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a făcut un anunț extrem de important de care speră să țină cont fiecare în parte.

Cursa a început din vârful Anzilor; Bogota fiind una dintre cele mai înalte capitale ale lumii. Concurenții vor fi nevoiți să coboare printre sate colorate, prin jungle sălbatice până în clipa în care vor ajunge ajunge la ocean, une vor descoper o splendidă lagună, un oraș de poveste care este, după părerea sa, demn de marea finală. Aceasta a fost partea frumosă, dar nu totul este frumos în acest concurs, așa că vedeta le-a prezentat ș partea mai puțin frumoasă.

V-am adus aici pentru că începeți o aventură, pentru că sunteți curajoși și pentru că plecăm din vârful Anzilor. Este locul 4 printre cele mai înalte capitale ale lumii, Bogota. Începem să coborâm printre sate colorate, prin jungle sălbatice, până la ocean. Acolo o să descoperim o splendidă lagună, un oraș magnific, o bijuterie, demnă de marea finală. Asta este partea frumoasă. Practic, asta presupune și multe alte lucruri mai puțin frumoase. Încă 2.000 de kilometri care trebuie parcurși în aceleași condiții: fără cazare, fără mâncare, fără transport și cu un euro pe zi”, a spus Irina Fodor la America Express.

Ceea ce nu este neapărat frumos este faptul că tot drumul acesta îl vor parcurge tot facând autostopul, fără bani și fără cazare. De asemenea, le-a zis că vor senzația că vor cunoaște ma multe țări într-una singură și că vor avea parte numai de amintiri frumoase. Seara trecută, imunitatea s-a jucat între Melinda și Puya, Jean și Dinu Gavril, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, frații fiind cei care au reușit să se bucure de imunitate și de beneficii.

Citeste si:
Echipa lui Mario Fresh, implicată într-un accident. Declarațiile...
Echipa lui Mario Fresh,...

„Nu se vor schimba doar peisajele, ci și oamenii, culturile, culorile. Veți avea senzația că veți cunoaște mai multe țări într-una singură. Munți, văi, deșerturi, jungle...Până la Marea Caraibilor. (...) Dacă ajungeți între primele 3 locuri, puteți participa la jocul de Joker”, a adăugat prezentatoarea TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.