Puya și Melinda au dezvăluit lumii întregi care este secretul unei căsnicii reușite precum este cea de care se bucură ei. Concurenții de la America Express au ani buni de relație, copii și o poveste de viață impresionantă. Unii s-au întrebat cum se mai înțeleg atât de bine, după atât de mult timp, iar ei au povestit cum stau, de fapt, lucrurile.

Puya și Melinda, detalii despre căsnicia lor

Puya și Melinda au reușit să atragă toată atenția asupra lor și a căsniciei lor, odată cu participarea la emisiunea America Exress. Cei doi fac o echipă de nota 10 și chiar dacă mai au și momente în care nu se înțeleg chiar atât de bine și țipă unul la celălalt, cei din fața micilor ecrane îi iartă, deoarece au reușit să le câștige simpatia încă din primele ediții. În cadrul competiției, de cele mai multe ori, aceștia se descurcă de minune și se bucură de fiecare moment pe care îl trăiesc.

Fanii lui Puya aveau o altă imagine despre artist, bazată pe aparițiile sale din concerte, dar și pe piesele pe care le-a lansat de-a lungul timpului, dar se pare că atunci când vine vorba despre familia lui, atitudinea este cu totul și cu totul diferită. În plus, a recunoscut că este un familist convins și că de fiecare dată când se ceartă cu Melinda, nu durează prea mult timp și se împacă.

Crede că secretul căsniciei de care el și Melinda se bucură este legat de faptul că știu să se accepte așa cum sunt și că au curajul de a-și spune verde în față ceea ce gândesc unul despre altul sau despre o situație anume. Cântărețul mai este și de părere că partenerii care nu spun ce au pe suflet și țin în ei, refulează, iar când lucrul acesta se întâmplă nu este deloc bine pentru căsnicia lor.

„Ne certăm și după cinci minute ne împăcăm, cred că acesta este secretul, să te accepți așa cum ești și să spui în față ce gândești. Cei care nu spun niciodată ce au în cap și țin în ei, ăia la un moment dat refulează și refulează prost. Așa e mai bine... Îi spui în momentul ăla și știi că ce ai spus aia e, aia gândești”, a declarat Puya, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.