Delia, sinceră din fire, le-a povestit fanilor ei care este singura intervenție chirurgicală pe care și-ar face-o, dar pentru care nu are suficinent curaj. În același timp, ea a mai zis și care sunt intervențiile estetice la care a apelat din comoditate, dar și pentru că îi plac și o fac să arate mai bine.

Delia, despre intervențiile estetice

Delia iubește să călătorească, să fie pe scenă, dar și să arate bine, iar în acest sens, face și sacrificii atunci când este nevoie. Ajunsă la vârsta de 41 de ani, blondina se menține în formă, iar multe femei de vârsta sa ar da orice să arate la fel de bine. Sinceră cu fanii ei, partenera de viață a lui Răzvan Munteanu le-a zis acestora că a încercat și ea câteva intervenții estetice. I-au plăcut și a continuat să apeleze la ele, dar nu s-a ascuns niciodată după deget, ci chiar le-a dat mereu explicații oamenilor care au fost interasați.

De asemenea, cântăreața a zis că și-a injectat botox, pentru că i se pare mult mai simplu așa și pentru că nu are răbdare să apeleze la alte proceduri. Crede despre botox faptul că nu te face mai frumos, așa cum cred unii, ci doar îți blochează niște mușchi și nimic mai mult. În mare parte, se simte bine în pielea sa și nu crede că ar avea nevoie de bărbie sau de popeți, iar pentru a buze a încercat acidul hialuronic și a fost mulțumită de rezultat.

''Mi-e botoxul mi se pare... decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie.

N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști.'', a povestit Delia, pe TikTok.

Delia se gândește serios să își facă o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, pentru că are momente în care nu îi place deloc cum arată, crede că s-ar putea mult mai bine și își dorește ca acesta să fie diferit. Ar putea oricând să apeleze la o rinoplastie, singura problemă fiind că îi este foarte teamă, după cum chiar ea le-a povestit tuturor fanilor ei.

Citeste si:
Oana Matache a confirmat divorțul de Răzvan Mateuț: „Mi-a luat...
Oana Matache a confirmat...

''Ce vreau să îmi fac, dar nu am curaj (n. red. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt.'', a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.