Este sau nu Naomi Hedman însărcinată!? Partenerul ei de viață, Florin Ristei, le-a spus întregul adevărul fanilor lui din mediul online, după ce a primit extrem de multe mesaje în acest sens. Iată ce a postat pe contul lui oficial de Instagram!

Florin Ristei le-a spus fanilor adevărul

De curând, o imagine cu o ecografie i-a făcut pe toți fanii lui Florin Ristei și ai lui Noemi Hedman să creadă că îndrăgostiții vor deveni părinți în viitorul apropiat. S-au bucurat enorm pentru ei, le-au trimis mesaje de felicitare și toate gândurile lor bune și frumoase, dar au și făcut postări în acest sens. Văzând toate aceste lucruri, artistul a simțit nevoia să discute cu admiratorii lui pe seama acestui subiect și să le spună care este, de fapt, adevărul.

Ei bine, cântărețul a avut o veste proastă pentru cei care au apucat să se bucure prea devreme de veste, spunându-le că le mulțumește pentru grija pe care i-o poartă și pentru toate mesajele, dar nu este vorba despre nimic altceva decât despre niște analize pe care a fost nevoit să le facă și care, din fericire, au ieșit bine. Starea lui din ultimele zile i-a dat mari bătăi de cap, dar cel mai important este că nu s-au complicat lucrurile.

”Voiam să vă mulțumesc tuturor pentru urări. Chiar sunt bine, m-au sunat și de la ziare. Ce să vă zic...mi-au ieșit analizele perfect. Mi-au ieșit astea la fix. Mulțumesc, sunt sănătos. Mulțumesc pentru urări!”, a transmis Florin Ristei, pe contul lui Instagram.

Cei doi sunt împreună de multă vreme, au o relație frumoasă care se bazează pe iubire, încredere și loialitate și chiar dacă s-a spus de mai multe ori despre ei că ar fi luat-o pe drumuri diferite, în realitate Florin Ristei și Noemi nu s-au certat niciodată atât de tare, încât să dedidă că ar fi mult mai bine să o ia pe drumuri diferite.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.