Florin Ristei este genul acela de artist care își expun punctul de vedere oricât de dur ar fi acesta și oricât de tare i-ar deranja pe care din jurul său. În urmă cu doar câteva ore, juratul de la X Factor a transmis un mesaj dur, pe contul lui oficial de Instagram, motiv pentru care admiratorii lui s-au enervat la culme și l-au consderat egoist.

Florin Ristei a început să fie bombardat cu mesaje de tot felul din partea internauților, după ce a ajuns să facă parte din juriului emisiunii X Factor. Deși îi place să fie lăudat și adoră comentariile pozitive, unele dintre textele pe care le primește, pe rețelele sociale, îl enervează la culme și nu s-a temut să recunoască lucrul acesta. Artistul nu suportă mesajele în care tot felul de necunoscuți îl roagă să le facă un videoclip, în care să le ”La mulți ani!” apropiaților lor.

Ristei a luat foc, pe Instagram

E bine, Florin Ristei a recunoscut că rare sunt momentele în care le și răspunde oamenilor respectivi. Face acest lucru doar dacă îi și cunoaște pe acei oameni. El nu a putut să înțeleagă niciodată de ce oamenii își doresc ca niște vedete pe care le văd doar la TV să le facă astfel de urări, din moment ce nu le-au văzut niciodată în viața lor și nici nu le cunosc personal. Punctul lui sincer de vedere a fost aspru judecat de către cei care îl admiră.

Retail jobs

Mai primesc mesaje de la copii, adulți care mă roagă să trimit un ”La mulți ani” pentru cineva, o prietenă, o mamă ... Rar se întâmplă să răspund, în cazul în care cunosc sau am o tangență cu omul. Mai nou am primit mesaj de la doi părinți care mă roagă să trimit mesaj de ”La mulți ani” pentru copilul lor de 2-3 ani, că vor să srângă de la toate vedetele din piață, să-i facă o surpriză. N-am înțeles care-i farmecul să primești un ”La mulți ani” de la niște oameni pe care-i vezi numai la televizor, dar nu înseamnă nimic pentru familia ta. Copilul oricum nu înțelege nimic, nici nu știe cine suntem”, a mărturisit Florin Ristei, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.