Eliza și Cosmin Natanticu sunt pregătiți să își ducă relația la un alt nivel și chiar să devină părinți. Fosta concurentă de la Asia Express a oferit câteva declarații pe seama acestui subiect. Iată ce a zis!

Eliza și Cosmin Natanticu vor să devină părinți

Eliza și Cosmin Natanticu au o relație care durează de ani buni și chiar dacă și între ei mai există neînțelegeri, niciodată nu adorm supărat pe celălalt. Cei doi au reușit să se facă remarcați și să atragă atenția asupra căsniciei lor, mai ales datorită faptului că au acceptat provocarea de a participa la Asia Express. În cadrul competiției, blondina s-a dovedit a fi destul de competitivă, iar din dorința sa de a câștiga de fiecare dată, făcea gesturi pe care cei din fața micilor ecrane nu le-au apreciat. Erau zile în care încălca regulile, în speranța că nu va observa nimeni sau zile în are le punea bețe în roate adversarilor, ceea ce a dus la un moment dat la penalizarea lor.

Pe plan profesional, la momentul actual, celor doi le merge de minune și sunt recunoscători pentru toate lucrurile frumoase pe care au ocazia să le trăiască împreună. Mereu au ceva de învățat unul de la celălalt, iar de curând au decis că a venit vremea să își ducă relația la un alt nivel.

Într-un interviu pe care Eliza Natanticu l-a oferit, a zis că atât ea, cât și partenerul ei de viață își doresc un copil, doar că lucrurile nu depind în totalitate de ei, ci se lasă pe mâna lui Dumnezeu, despre care crede că le va dărui un copil la momentul potrivit. Blondina este convinsă că Natanticu se va descurca de minune în rolul de tată, mai ales că iubește enorm copiii.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi, este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern.

Citeste si:
Eliza și Cosmin Natanticu, concurenți în Power Couple: „A fost mai...
Eliza și Cosmin Natanticu,...

Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic, am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a declarat Eliza Natanticu, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.