Showbiz 12 Mai 2022 13:12 de Diana Oprișan
Eliza și Cosmin Natanticu sunt în doliu, după ce o persoană dragă lor s-a stins din viață. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurentă de la Asia Express.

Momente grele pentru Eliza și Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu au devenit cunoscuți publicului larg odată cu parficiparea lor la Asia Express. Apariția pe micile ecrane le-a adus foarte multe beneficii, dar a venit la pachet și cu o serie de dezavantaje. Cei doi soți nu au mai putut face nicio mișcare fără ca fanii lor să fie cu ochii pe ei și pe acțiunile lor, Eliza fiind cea care a primit câteva comentarii negative legate de atitudinea ei atât față de partenerul ei de viață, cât și față de ceilalți concurenți. Având în vedere determinarea de care au dat dovadă pe tot parcursul concursului, mulți îi vedeau câștigători. Chiar dacă nu s-au întors acasă cu marele premiu al emisiunii de la Antena 1, Eliza și Cosmin au câștigat simpatia multor oameni care încă de pe atunci îi umăresc pe Instagram.

Ambii încearcă pe cât posibil să păsreze legătura cu admiratorii lor. Fie că sunt ocupați cu tot felul de proiecte, fie că nu trec prin cele mai bune momente din viața lor, ei încearcă să îi țină la curent cu tot ceea ce se petrece în viețile lor,. Astfel, recent, frumoasa vedetă a făcut o serie de dezvăluiri dureroase, prin care a dat de înțeles că ea și partenerul ei de viață sunt în doliu, deoarece mătușa comediantului care le era ca o mamă s-a stins din viață, după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Eliza Natanticu este la pământ, mai ales că ținea foarte mult la ea și că, după ea a mărturisit, ea fost precum un părinte.

„Este o zi foarte sumbră, foarte tristă. Din păcate, mătușa lui Cosmin, care a fost ca mama mea practic, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. De aceea nu am cea mai bună stare astăzi, s-a întâmplat aseară pe la ora 20, iar pe la ora 24 am aflat. O să merg la Capelă”, a zis Eliza Natanticu, potrivit spynews.ro.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.