Eliza Natanticu și soțul ei, Cosmin, au privit experiența Asia Express ca pe un test al relației lor pe care, din fericire, l-au trecut cu succes. În cadrul emisiunii de la Antena 1, cei doi soți au reușit să învețe multe lucruri unul despre celălalt, deși au ani buni de căsnicie, dar au realizat și cât de greu le este când sunt despărțiți; cum s-a întâmplat când au plecat singuri în cursă.

Eliza Natanticu, despre aventura vieții sale

Eliza și Cosmin Natanticu au demonstrat că formează o echipă puternică și au dat tot ce au avut ei mai bun, pentru a ajunge cât mai departe în concurs. Deși părea că trage de fiecare dată cu dinții să câștige, blondina a avut și momente în care a clacat și a vrut să renunțe la acest concurs. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, soția actorului a vorbit despre ziua respectivă cât mai sincer cu putință.

„Când am plecat de acasă mi-am făcut un mindset care a funcționat până undeva la jumătatea concursului, când încă nu resimțeai oboseala. Dar din etapa a cincea, de când au început să ne voteze și să se facă coaliții, acolo am avut momente de tensiune, mai ales în Georgia. În Georgia a fost foarte greu pentru noi pentru că nu am avut noroc la autostop și am și fost trimiși la cursa pentru ultima șansă, unde am avut o discuție puternică și eu am zis, pentru o secundă, că aș vrea să mă opresc. După care mi-am dat seama că am vorbit aiurea. Cu cât oboseala își spune cuvântul, atunci intervine și nesiguranța îți vine să te lași bătut, dar când vezi până unde ai ajuns… Noi am tras cu dinții până în ultimele momente, când am picat pe ultima sută de metri, eram prea obosiți și stresați. Ne-am pierdut încrederea, ne-a pierit cheful și acela a fost momentul eliminării.”, a declarat Eliza Natanticu, pentru fanatik.ro.

Retail jobs

Lupta pe care au dus-o nu a fost deloc una ușoară, mai ales că au fost cei mai votați dintre colegii lor, pentru a intra în cursa pentru ultima șansă. Și-au găsit, totuși, puterea de a rămâne uniți și de face față tuturor provocărilor din concurs. Fiecare cursă pentru ulima șansă a fost una solicitantă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, cel puțin în cazul lor.

„Au fost atât de multe momente grele și tensionate. Faptul că noi am fost cea mai votată echipă și am fost la cursele pentru ultima șansă de vreo 5-6 ori, care sunt niște curse foarte solicitante și foarte grele, lăsând la o parte tot ce se întâmpla în cursul săptămânii. Dar asta este frumusețea jocului pentru că toată lumea vrea să câștige, toți își găsesc tot felul de metode, de strategii de a merge mai departe, însă noi am avut puterea și Dumnezeu ne-a îmbărbat să rămânem uniți și să trecem peste toate aceste încercări grele împreună. De fiecare dată când intri la cursa pentru ultima șansă, fizic începi să cazi, sunt niște stări peste care dacă nu reușești să treci, dacă nu ai susținerea partenerului, te poți duce în cap și poți să ieși foarte repede. Dar eu sunt mândră că noi am reușit să trecem peste toate aceste lucruri grele cu susținere și iubire, chiar dacă ne-am mai certat din când în când, asta se întâmpla ca o detensionare nervoasă de scurtă durată, pentru că la noi cum la fel de repede explodează o discuție, la fel se și stinge.”, a mai zis soția lui Cosmin Natanticu.

Citeste si:
Pe cine pariază Eliza Natanticu în marea finală Asia Express: „E o...
Pe cine pariază Eliza...

Ar schimba multe lucruri în ceea ce privește parcursul ei și al soțului ei la Asia Express, pentru că este conștientă că sunt momente în care s-ar fi putut descurca mult mai bine, dacă s-ar fi concentrat suficient. Cu toate acestea, a învățat câte ceva din fiecare greșeală, iar acest lucru contează enorm pentru Eliza.

„Aș schimba multe lucruri acum, dacă privim în urmă, pentru că sunt convinsă că le-am fi putut face mai bine. Dar asta face frumusețea și originalitatea clipei, deciziile pe care le-am luat, mai mult sau mai puțin bune, ne fac să învățăm și să devenim niște oameni mai buni în viitor. Dar acum spun că aș fi fost mult mai atentă pe traseu, la autostop, ne-am fi mișcat mai repede. As avea mai multă atenție și mai multă încredere în forțele noastre.”, a adăugat ea.

Citeste si:
Cum s-a schimbat viaţa lui Mihai Petre şi a Elwirei, după Asia...
Cum s-a schimbat viaţa lui...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.