Ovidiu Buta a dat primele declarații după eliminarea de la America Express. El și colegul lui de echipă, Joaquin Bonilla, au plecat cu capul sus și cu zâmbetul pe buze, nu au avut niciun regret și dacă ar fi să facă lucrurile din nou, le-ar face la fel, pentru că s-au bucurat din plin de experiență.

Ovidiu Buta, despre eliminarea de la America Express

Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a fost una plină de emoții, în special pentru cei care au intrat în cursa pentru ultima șansă. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Doina Teodoru și Câtălin Scărlătescu, dar și Nelu Cortea și Cătălin Bordeau au fost cei care au luptat din greu pentru a ajunge primii la Irina Fodor și pentru a-și asigura locul în următoarea etapă din concurs, care s-a filmat în Columbia și care îi va pune în noi ipostaze pe concurenți.

Cei care, din nefericire, nu vor ajunge să se bucure de provocările din Columbia sunt cei doi concurenți, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Deși s-au descurcat mult mai bine decât echipa care a ajuns pe locul doi și anume cea formată din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu în ceea ce privește vânzarea ciocolatei pe care au făcut-o împreună, au ajuns la o distanță mult prea mare de ei ca acest aspect să mai conteze.

Ovidiu Buta a vobit foarte frumos despre întreaga experiență, recunoscând că dacă ar avea ocazia să o ia de la capăt nu ar schimba nimic, nici măcar oamenii, semn că s-a bucurat din plin de tot ceea ce li s-a întâmplat și este, de asemenea, extrem de fericit de faptul că a avut ocazia de a trece prin astfel de situații alături de bunul lui prietene, Joaquin Bonilla, care a afirmat la rândul lui că a fost un drum frumos.

„Așa cum bănuiam, totemul nu era ceea ce trebuie și asta pune capăt unui drum extrem de lung (...) În viața mea, nu aș fi făcut această cursă, dar dacă e să o luăm de la capăt, tot așa vreau să facem. Cu același grup, cu aceiași oameni”, a zis Ovidiu Buta, la America Express.

„Un drum foarte frumos, fără niciun regret”, a declarat Joaquin Bonilla, la rândul lui.Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.