Doc a pus ochii pe una dintre colegele sale de la Survivor România, iar unul dintre colegii lui nu s-a putut abține și l-a dat de gol atât în fața colegilor, care bănuiau lucrul acesta, cât și în fața telespectatorilor. De aici până la un întreg scandal a mai a fost un singur pas.

Doc a pus ochii pe o colegă

În ultima vreme, Faimoșii nu doar că pierd jocurile împotriva adversarilor, dar se și ceartă între ei ca la ușa cortului. În centrul atenției a fost, zilele acestea, nimeni altul decât Doc. Kamara și Remus Boroiu au fost cei care l-au luat la rost, și-au exprimat opinia sinceră despre artistul pe care nu îl au deloc la suflet, iar în ediția din această seară, se pare că discuțiile ajung la un alt nivel și este foarte probabil ca Faimosul Kamara să fie eliminat din pricina comportamentului nepotrivit pe care îl va avea față de colegul lui.

Recent, lui Remus Boroiu i s-a pus serios pata pe îndrăgitul raper și a spus lumii întregi că a pus ochii pe una dintre colegele sale și anume pe Bianca Patrichi. Aceștia au reușit, încă de la bun început, să atragă toate privirile asupra lor, deoarece petreceau prea mult timp unul alături de celălalt lăsând impresia că se cunoșteau încă dinainte sau că au o conexiune.

Remus Boroiu nu a văzut cu ochi buni legătura dintre ei, mai ales știind faptul că Doc are acasă o familie care îl iubește, care îl urmărește și care îl așteaptă acasă cu brațele deschise. Acesta a purtat o discuție extrem de interesantă cu o parte dintre colegii lui, înainte de probe și le-a spus acestora că Bianca Patrichi este la inima artistului, pentru că este tot timpul pupată de acesta și susținută moral, de la început. Nimeni nu l-a contrazis, semn că sunt de acord cu spusele sale în ceea ce privește apropierea dintre colegii lor.

„Bianca este tot timpul pupată de Doc. Tot timpul o pupă fizic și moral și cum vrei tu. Numai așa îi face de la bun început”, a declarat Remus Boroiu, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.