Feli a traversat cea mai grea perioadă din viața sa, după ce ea și tatăl fiicei sale, Nora Luna, au decis să o ia pe drumuri diferite. Artista și-a deschis inima în fața fanilor de care este foarte apropiată și cărora le vorbește chiar și despre cele mai complicate situații prin care trece. Iată ce a declarat!

Feli, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Feli a simțit nevoia să facă o postare în care să le povestească fanilor despre lucrurile pe care le-a mai făcut în ultima vreme. Ea a recunoscut faptul că a avut parte de o perioadă extrem de grea, în care își dorea să fugă de tot greul și de toate problemele din viața sa, doar că a ajuns să aibă parte, în schimb, de un blocaj creativ. Aceasta a dezvăluit că își dorea să scrie, să dea afară din inima sa toate sentimentele sale reale și puternice, dar nu putea deloc.

Din punctul ei de vedere, muzica scrisă din povești adevărate este cu adevărat cea care ajută la vindecare sufletului. Feli crede că cine ajunge să asculte astfel de melodii este un om împlinit la fel precum artistul care și-a pus sufletul pe tavă în versurile respective. Dacă ajută măcar un om cu muzica ei, Feli este fericită, mai ales că nu mai reușit să scrie nimic din august până în prima lună a acestui an. Cântăreața va fi filma chiar și un videoclip, pentru a putea să își spună povestea mai bine, fiind de asemenea convinsă că multă lume se va regăsi în ea.

„Am avut o perioadă extrem de grea. Perioadă care, atunci când am dat să fug … m-a aruncat exact în mijlocul inimii mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un blocaj creativ atât de puternic. Îmi doream să scriu. Îmi doream să dau afară prin cântec sentimentele mele pentru că sunt reale. Pentru că știu că muzica scrisă din povești adevărate poate vindeca sufletul celui care o ascultă. Și ce împlinire mai mare pentru un artist decât asta? Să știi că muzica ta face cuiva bine… bate la cur orice ban sau kilometri de faimă. După o pauză totală din august, în ianuarie am scris prima piesă.

Mâine îi filmez un videoclip care să redea in imagini tot ce simte acum inima asta a mea. Asta nu e o postare de promovare. E un mesaj de bucurie prin care să vă spun ce frumos îmi voi cânta povestea. Și cât vă veți regăsi în ea. Nu e un single oficial. E o piesă cadou. Pentru mine și pentru voi. Vă pup din lumea mea”, a transmis Feli, pe Instagram.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Artista a trecut prin aceste momente complicate din viața sa, din cauza faptului că la finalul anului trecut a rămas o femeie singură. Feli și tatăl fiicei sale au decis să o ia pe drumuri diferite, iar din dorința sa a de intra în noul an fără secrete, le-a povestit fanilor ei despre situația prin care a trecut și despre care i-a fost greu să vorbească. Nu s-au certat, ci vor avea grijă în continuare de fiica lor, doar că pur și simplu, lucrurile nu au mai mers.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.