Despărțire cu totul și cu totul neașteptată, la finalul anului. Feli și tatăl fiicei sale, Cătălin, au decis să o ia pe drumuri diferite, iar cântăreața a vrut ca oamenii care o urmăresc să afle chiar de la ea, ci nu din alte locuri cum se întâmplă de regulă.

Feli este o femeie singură

Feli și tatăl Norei Luna au decis să se despartă de comun acord, iar artista a preferat ca toată lumea să afle direct de la ea, iar cel mai simplu mod prin care le-ar fi putut da trista veste era să facă o postare pe rețelele sociale, pentru că este urmărită de mii de oamenii. Veștile proaste circulă repede și așa a fost și în cazul ei, mai ales din cauza faptului că artista și-a lăudat mereu fostul iubit spunând despre acesta că este bărbatul perfect pentru ea, sufletul său pereche și cel maib bun tată pentru fiica ei. Pentru fani, acum este clar că lucrurile nu au stat deloc în felul acesta.

După ce zilele trecute părea extrem de fericită alături de fiica ei, în urmă cu scurt timp și-a început Story-ul prin a le spune oamenilor că prima sa mare dorință este aceea de a intra curată în anul nou, dar și fără secrete și tocmai de aceea a zis tot ce a avut pe suflet.

Feli a mai zis că deși ea și Cătălin s-au iubit, la un moment dat au ajuns să nu se mai potrivească și au decis că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri diferite. Deși nu mai formează un cuplu, au o relație de prietenie frumoasă, se respectă unul pe celălalt, deoarece au împreună un copil care are nevoie de toată dragostea și atenția din partea ambilor părinți, nu doar din partea mamei sale.

Sursa foto (c): Feli/InstaStory

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli, la Story.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.