Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, i-a transmis un mesaj emoționant Ginei Pistol. Ea a reușit să îi emoționeze pe mulți dintre admiratoriii Ginei Pistol cu cuvintele sale frumoase. Iată ce i-a scris!

Ce mesaj i-a transmis soția lui Nosfe iubitei lui Smiley

În cursul zilei de ieri, Gina Pistol a făcut o postare pe Instagram în care a postat o serie de amintiri de la Chefi la Cuțite și America Express și le-a zis fanilor că de dragul familiei sale, dar mai ales de dragul copilului pe care îl are împreună cu Smiley, se retrage din televiziune. Vedeta a încercat să își stăpânească lacrimile, în clipa în care a scris cuvintele respective pe Instagram, dar nu s-a putut abține și a reușit să îi emoționeze și pe urmăritori. Speră că toți cei care au apreciat-o până acum să îi înțeleagă decizia.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.", a declarat Gina Pistol, în urmă cu puțin timp.'', a transmis Gina Pistol pe Instagram.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Vestea că partenera de viață a lui Smiley vrea să renunțe la cariera sa i-a uimit pe mulți dintre fanii ei, dar mulți i-au înțeles intențiile, fiind și ei de părere că a petrece timp alături de fiica ei este mult mai important decât orice altceva. Deși colabora de ani buni cu cei de la Antena 1, ea a decis să încheie colaborarea cu aceștia, iar mai apoi a transmis acel mesaj emoționant pe social media, care a generat la rândul lui o mulțime de reacții atât din partea oamenilor obișnuiți, cât și din partea unor vedete care o cunosc și care știau cât de dedicată era muncii sale.

Soția lui Nosfe a ținut și ea să îi transmită câteva cuvinte Ginei Pistol, la scurt timp după ce postarea ei a făcut furori în mediul online. Mereu cu cuvintele la ea, Mădălina Crețan, a reușit să emoționeze pe toată lumea în secțiunea de comentarii.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

''Ești un suflet special, bun, iubitor și frumos!'', a scris Mădălina Crețan, în comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.