Gina Pistol se lasă de televiziune și a făcut câteva declarați pe Instagram despre decizia dificilă pe care a luat-o. Partenera de viață a lui Smiley s-a abținut cu greu să nu plângă, în clipa în care a făcut anunțul trist pe contul ei de Instagram. Fanilor ei nu le-a venit să creadă că nu o vor mai vedea la TV de acum înainte pe micile ecrane.

Gina Pistol, primele declarații după ce s-a lăsat de televiziune

Gina Pistol este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase și talentate prezentatoarea din România, iar în emisiunii precum Chefi la Cuțite și Asia Express, ea reușea de fiecare să fie în centrul atenției. Vedeta a demonstrat că își merită locul acolo, dar viața i s-a schimbat în totalitate, după ce a rămas însărcinată. Inițial, ea renunțase temporar la proiectul ei de suflet, Asia Express, fiind înlocuită de Irina Fodor.

Tot partenera de viață a lui Răzvan Fodor a fost cea care i-a ținut locul și la Chefi la Cuțite, iar având în vedere că frumoasa vedetă revenise de curând pe micile ecrane, mulți au crezut că va reveni și la America Express în sezonul următor, ceea ce din păcate din păcate pentru admiratorii ei nu se va întâmpla, pentru că Gina Pistol s-a retras din televiziune, iar în urmă cu scurt timp, le-a dat trista veste și celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Cu părere de rău, Gina Pistol a anunțat că se fac aproape doi ani de când a devenit mamă și a luat decizia de a se lăsa de televiziune de dragul copilului pe care îl are împreună cu Smiley. Au fost niște ani complicați pentru ea, pentru că a fost nevoită să își împartă viața, dar și unii din care a avut extrem de multe lucruri de învățat. Înainte de a se retrage, a ținut să le mulțumească oamenilor care au făcut parte din povestea ei, oameni care i-au devenit prieteni și cărora le este profund recunoscătoare.

Vedeta a decis să facă acest pas, deoarece și-a dat seama că ar vrea să dedice mai mult timp familiei sale, dar mai ales fiicei sale care luna viitoare va împlini doi anișori.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.", a declarat Gina Pistol, pe Instagram.

Citeste si:
Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui se mută la casă nouă: „Este...
Emi de la Noaptea Târziu și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.