Filmul „Teambuilding” a avut un real succes și încă are, iar mulți nici măcar nu au reușit să îl vizioneze. Având în vedere că a apărut pe Netflix, oricine se poate uita la el, iar mai apoi să își dea cu părerea. Ei bine, părerea unora chiar nu a fost una bună, iar Smiley nu a înțeles de ce.

Smiley a vorbit despre filmul „Teambuilding”

„Teambuilding” este unul dintre cele mai urmărite filme românești din ultimii ani, de la noi din țară, pe care foarte multă lume l-a văzut deja la cinema. Sunt foarte mulți care nu au apucat să îl vadă pe marile ecrane, iar printre ei s-a aflat și Smiley, care l-a vizionat imediat după ce a apărut pe Netflix, iar la scurt timp după aceea, și-a exprimat opinia despre el.

Partenerul de viață al Ginei Pistol a zis că l-a amuzat foarte tare acțiunea, deși unii au ținut să îi explice, încă dinainte, faptul că nu a reușit să meargă alături de iubita sa la cinema, pentru că au un copil care nu le permite să facă acest lucru, oricât de mult și-ar dori. Este foarte complicat pentru cei doi părinți să plece seara undeva anume, indiferent despre ce ar fi vorba, chiar dacă au momente în care simt nevoia să petreacă timp unul alături de celălalt.

La final, antrenorul de la Vocea României a ținut să precizeze faptul că se bucură sincer pentru faptul că filmul a avut un asemenea succes. În plus, a vorbit și despre filmul „Ramon”, în care a primit un rol important. Încă de când Pavel Bartoș i-a vorbit desre proiect, a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri și se bucură că oamenii le apreciază munca și au fost curioși să îl urmărească la cinema.


”Am văzut Teambuilding, pot să spun că am căzut de pe canapea de râs. Din păcate, nu am reușit să ajung la cinema pentru că e mai complicat pentru noi să plecăm seara în doi de acasă la cinema, din cauza fetiței care nu ne lasă. Nu știu ce are lumea cu filmul ăsta, dar mie, unul, pot să spun că chiar mi-a plăcut! Am râs foarte tare și mă bucur că a avut un asemenea succes”, a declarat Smiley, pentru click.ro.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.