Marius Elisei a lansat noi atacuri la adresa fostei sale partanere de viață. Acesta i-a aruncat cuvinte grele Oanei Roman, pe care a avertizat-o că dacă se apucă să îi dea masca jos, nu va fi deloc bine pentru ea, semn că războiul dintre cei doi nu se va termina prea curând.

Marius Elisei, atac la adresa Oanei Roman

Relația Oanei Roman cu Marius Elisei a ajuns la final. Deși au mai avut momente în care s-au mai certat și chiar au decis să se despartă, de fiecare dată au realizat că nu pot trăi unul pentru celălalt. Acum, însă, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit și este clar pentru toată lumea că nu mai există cale de împăcare între aceștia, iar scandalul continuă. Noi acuzații au fost făcute chiar de el, deși până acum a preferat să tacă.

Ei bine, având în vedere toate declarațiile pe care fiica lui Petre Roman le-a făcut, fostul ei partener a crezut că a venit vremea să aibă și el dreptul la replică. Acesta nu a discutat cu ea pe privat, ci i-a transmis un mesaj direct pe contul lui oficial de Instagram, unde nu este urmărit de chiar atât de multă lume ca și ea, dar unde știa sigur că va fi văzut de mama copilului ei, iar pentru el doar asta era relevant.

Marius Elisei și-a rugat fosta parteneră să înceteze să mai vorbească despre el lucruri care nu sunt deloc adevărate, pentru că nu are niciun drept să o facă. Este de părere că vedeta ar trebui să se uite în oglindă, înainte de a vorbi despre persoanele din jurul ei, pentru că ea niciodată nu se gândește la faptul că, probabil, altcineva va avea de suferit din acest motiv. La un moment dat, a zis că dacă vrea să se atace între ei la nesfârșit, el poate intra în jocul ei, doar că ea va fi cea care iese în pierdere, doar că diferența dintre ei este că bărbatul se gândește și la oamenii care mai apoi vor avea de suferit.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești că poate cineva o să aibă mai târziu de suferit? Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm, și o să vezi că ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută? Dacă mă apuc să îți dau masca jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu.”, a fost mesajul transmis de Marius Elisei, pe contul lui oficial de Instagram.

Citeste si:
Marius Elisei, un bărbat fericit și liniștit. Ce a spus despre noua...
Marius Elisei, un bărbat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.