Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut o discuție aprinsă, în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express. Aceștia s-au luat la ceartă dintr-un motiv banal și nu s-au putut abține să nu își exprime nemulțumirea, deși erau în fața camerelor de filmat, fără să țină cont de faptul că erau priviți de o țară întreagă.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, discuție aprinsă

Graba strică treaba, dar nu și în cazul emisiunii America Express, unde concurenții trebuie să se grăbească pentru a ajunge la Irina Fodor, pentru a fi pe primul loc și pentru a se putea bucura de beneficii precum o cameră la hotel, hrană, dar și un duș cald, lucruri de care se bucură destul de rar, când sunt în cursă. Doar cei mai rapizi dintre ei se bucură de aceste lucruri și chiar dacă la început nu păreau că înțelegeau prea bine regulile jocului și nici nu înțelegeau prea bine regulile jocului, între timp lucrurile s-au mai schimbat.

La un moment dat, concurenții au avut de dus la bun sfârșit o probă care le-a dat mari bătăi de cap și din cauza căreia Nelu Cortea a rămas cu nisip pe picioare și chiar dacă se grăbeau extrem de tare să ajungă la punctul final, Nelu Cortea nu s-a grăbit prea tare, ci doar a dorit să se spele pe picioare, pe motov că se irită și nu mai poate merge.

„Eu voiam neapărat să mă spăl pe picioare, pentru că dacă îmi pun nisip cu șosete în picioare, mă irit. Fac buba și nu mai pot să merg”, a menționat Nelu Cortea, la America Express.

Cătăllin Bordea nu a putut accepta nici în ruptul capului faptul că Nelu Cortea, colegul lui de echipă, a dorit să facă o pauză atât de mare pentru un lucru care, din punctul lui de vedere era nesimnificativ. De asemenea, era conștient că orice minut în cursă dăunează la final, iar singurul lucru la care visa era să ajungă primii, pentru a avea parte de o noapte liniștită. Nu s-a putut abține nici să îi reproșeze acestuia că toată lumea a aflat că se irită, când ei nu aveau timp pentru una ca asta.

„A aflat toată țara că te iriți (...) Ce să faci, dacă ai piciorușele astea. De parcă avem timp. În momentul acesta, am nisip în…”, a zis Cătălin Bordea, după toate astea.

Citeste si:
Regula pe care Cătălin Bordea o aplică după divorțul de Livia și...
Regula pe care Cătălin Bordea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.