Andreea Bălan și Andreea Antonescu se descurcă de minune, în cadrul emisiunii America Express, dar faptul că nu țin cont de reguli și sunt în stare să calce și pe cadavre pentru a câștiga a adus multe comentarii la adresa lor din partea celorlalți. Jean Gavril și Cătălin Bordea au fost foarte sinceri, când a venit vorba de reușitele artistelor. Iată ce au declarat!

Ce au spus colegii de la America Express despre Andre

Încă din primele zile de concurs, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au vrut să le arate colegilor ei de la America Express faptul că sunt două concurente de temut, deși poate nu sunt atât de puternice din punct de vedere fizic, precum alții.

În cele mai multe dintre zile, cele două au reușit să ajungă printre primii la Irina Fodor, motiv pentru care au atras foarte multe critici din partea celorlalți și chiar și din partea aliaților lor din competiție. Nici în cea mai recentă ediție nu s-au lăsat mai prejos și au ajuns pe prima poziție, ceea ce înseamnă că s-au calificat în jocul pentru amuletă, pe care mai apoi l-au pierdut în fața lui Cortea și Bordea.

Jean Gavril a remarcat și el faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au un avantaj față de el și față de fratele său, Dinu, care ține în mod clar de aspectul fizic. Artistul a spus că nici măcar nu au apucat să coboare din mașina în care urcaseră și deja au găsit o alta care să îi ducă la destinație, ceea ce i-a enervat la culme atât pe el, cât și pe Dinu care au ajuns la concluzia că artistele au învățat cum să folosească de atuurile lor și de aceea au și succes.

”Până să ne dăm noi jos din mașina respectivă, ele s-au și urcat într-un taxi. Este puțin frustrant să ți-o ia alții înainte. Se pare că Andreea și Andreea sunt dotate cu toate calitățile necesare să ia mai simplu mașini. Au tot felul de dotări. Știu să se folosească de fiecare atuu pe care îl au.”, a declarat Jean Gavril, la Antena 1.

Cătălin Bordea a avut și el ceva de zis despre Andreea Bălan. Mai exact, concurentul a făcut o serie de ironii la adresa ei, ținând să precizeze că ea se concentra mai tare pe a fura bilele decât pe a nimeri paharele respective.

”Bălanca mi-a furat mie bilele. Deci a pus mâna pe bilele mele. Deci Bălanca a pus mâna pe bilele mele. Bălanca se concentra mai tare cum să te fure pe tine, decât cum să nimerească paharele alea.”, a zis Cătălin Bordea, la America Express.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.