Andreea Bălan și Andreea Antonescu, ajutor din partea unui șofer daltonist, motiv pentru care s-au speriat, mai ales în momentul în care acesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Ce au povestit cele două artiste, în cadrul emisiunii de la Antena 1!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, ajutor din partea unui șofer daltonist

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii emisiunii America Express faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt două concurente foarte puternice și foarte competitive, care mai ales sunt în stare să calce și pe cadavre dacă este nevoie, pentru a ajunge la destinație. Au zile în care deși sunt ultimele care pleacă în cursă, ajung printre primele la Irina Fodor sau chiar pe primul loc, ceea ce îi enervează la culme pe colegii lor.

Ajunse în etapa a patra a emisiunii, cântărețele luptă la fel ca și până acum, cu toate armele, dând tot ceea ce au mai bun pentru a ajunge primele și chiar dacă seara trecută nu au câștigat amuleta de 1000 de euro, au reușit să ajungă totuși primele, așa cum toți sperau. Ceea ce li s-a întâmplat până acolo este ceva ce, cu siguranță, nu ar mai fi trăit într-un alt context.

Ei bine, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au primit ajutor din partea unui șofer daltonist, iar lucrul acesta nu le-ar fi speriat atât de tare, dacă acesta nu ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului, fără niciun fel de problemă. Fosta parteneră de viață a lui George Burcea a fost cea care s-a speriat cel mai tare și a sperat că vor ajunge cât mai repede la destinație.

„Omul chiar nu vedea semaforul, pe bune. Nu știu cum funcționează chestia asta aici.”, a spus Andreea Antonescu, la America Express.


„E un sentiment foarte amestecat de frică cu dorința de a ajunge.”, a zis Andreea Bălan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.