Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost dur criticate de către celelalte echipe de la America Express. De asemenea, aceștia au dat de înțeles că sunt și invidioși pe modul în care acestea reușesc să se descurce, să ajungă printre primii, chiar dacă pleacă în cursă printre ultimii.

De ce sunt Andreea Bălan și Andreea Antonescu invidiate de colegi

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au demonstrat, încă din prima zi, că sunt două persoane competitive, care au acceptat să participe la America Express nu doar de dragul competiției, ci pentru a ajunge acasă cu marele premiu al concursului. Astfel, acestea fac tot ceea ce le stă în putință pentru a duce la bun final probele și cum, aproape de fiecare dată, reușesc să recupereze timpul pe care îl pierd când pleacă printre ultimele în cursă, colegii lor ajung să fie invidioși pe succesul lor.

Cele două cântărețe au reușit această performanță și în cadrul ediției de seara trecută, motiv pentru care au început să apară și criticile la adresa lor. Prima care a avut ceva de zis a fost Bianca Adam, cea care alături de mama sa a și câștigat imunitatea. Vloggerița a fost uimită că au ajuns atât de repede, fiind din punctul ei de vedere imposibil să se întâmple lucrurile în felul acesta. Jean Gavril și Dinu au fost și ei șocați de faptul că deși au plecat ultimele în cursă, de data aceasta, i-au ajuns din urmă.,

”Nu vezi că au ajuns? Ele au plecat ultimele în cursă, sunt șmechere. Ele pe aici au venit”, au zis Dinu și Jean Gavril, la America Express.


”Ce vrăjeală au ele în mașină? Ele nu au limită de limită? Fizic, e imposibil să ajungi atât de repede. Calculat matematic, nu știu matematică, dar sunt sigură că nu aveau cum să ajungă”, a zis la rândul ei, Bianca Adam.

Puya și soția sa, Melinda, au avut și ei o discuție pe seama acestui subiect. Acestora nu le-a venit să creadă faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au descurcat atât de bine, deși au plecat în cursă la o distanță considerabilă față de ei. Întrebată de soțul ei cum au reușit artistele să ajungă în fața lor, deși părea imposibil, Melinda i-a zis că este de părere că felul în care acestea arată le ajută enorm în concurs, după părerea sa.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

”Când am ajuns, Andreele tăiau acolo de zor. Când au ajuns ăstea? Dacă s-a întâmplat ca o echipă care era în spatele nostru să fie atât de în față, asta se poate întâmpla și cu restul. Plus că mai urmează și alte ediții. Explică-mi cum se întâmplă asta, cum trec ele mereu când sunt în urma noastră”, i-a zis Puya soției sale.

”Sunf două femei, cu sâni. Antoneasca are de se văd la 15 cartiere, cealaltă la fel. Blonde amândouă, rujate, machiate, Andreea doarme machiată. Le ajută asta, ne-au depășit”, i-a răspuns Melinda.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.