Catinca Roman a dat primele declarații , după ce sora sa i-a adus acuzații grave legate de faptul că, de aproximativ un an, nu și-a vizitat mama bolnavă. Femeia se află internată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni și are nevoie ca măcar copiii ei să îi fie alături în această perioadă din viața sa.

Catinca Roman, declarații în urma acuzațiilor primite

Oana Roman nu a mai suportat să audă minciuni, în stânga și în dreapta, așa că a făcut o serie de declarații dure atât despre fostul ei partener de viață, cât și despre sora sa. Fiica lui Petre Roman este supărată pe Catinca Roman, pentru că nu și-a vizitat mama, de aproximativ un an și nu ar fi deranjat-o atât de tare, dacă ea nu ar fi susținut că, de fapt, ar fi mers să o vadă pe aceasta în centrul în care este internată de luni bune. Așa cum face de fiecare dată, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a vorbit și fanilor din mediul online despre problemele sale.

După ce admiratorii eu a fost au aflat despre toate aceste probleme din familia lor, Oana Roman a oferit chiar și un interviu în care a zis clar că are dovezi audio, în care sora ei i-a transmis că nu are de ce să își viziteze mama, deși femeia a susținut că problemele de sănătate ale tatălui ei i-au pus capac și tocmai de aceea nu a mai ajuns să o vadă și pe femeia care a adus-o pe lume.

Mai apoi, Catinca Roman a simțit și ea nevoia să se apere și a zis că pentru ea familia are un rol foarte important în viața sa, indiferent de ceea ce ar afirma sora ei. De asemenea, a afirmat că a vizitat-o mereu pe Mioara Roman și o va face și de acum înainte, iar despre sora ei a zis că trece prin niște momente grele, iar asta explică și felul în care se comportă cu cei din jur.

"Ideea este că eu nu am de gând să dau curs acestei discuții. Pentru mine familia a fost foarte importantă întotdeauna, cred că îmi cunoașteți istoricul. Eu pe mama o iubesc și o respect. Am fost la ea și o să mă duc în continuare la ea. În rest, eu cred că Oana trece printr-o situație foarte grea în acest moment și îmmi pare rău pentru ea. Eu în continuare țin la ea, indiferent de ce declară și de cum se poartă.", a declarat Catinca Roman, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.