Oana Roman a făcut o serie de acuzații dure la adresa Catincăi Roman, iar la scurt timp după aceea, a primit și o reacție din partea acesteia. Ce i-a reproșat fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei!

Oana Roman și-a acuzat sora, pe rețelele sociale

De câteva luni bune, problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman au determinat-o pe fiica ei, Oana Roman, să o ducă într-un centru de îngrijire pentru bătrâni. Vedeta și-a dorit ca mama ei să primească toate îngrijrile de care are nevoie de la niște specialiști, iar spre deosebire de sora sa, ea o vizitează destul de des pe femeia care a adus-o pe lume. Recent, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a răbufnit și a acuzat-o pe sora sa că nu și-a mai vizitat mama de foarte, foarte mult timp, iar la scurt timp după, Catinca Roman a dat și ea niște declarații în acest sens, fără a da prea multe detalii.

Ei bine, în Story-ul pe care Oana Roman l-a postat pe contul său de Instagram, unde este foarte activă și sinceră cu fanii ei, a povestit că sora sa i-a zis faptul că nu se duce să își vadă pe mama, pentru că nu are motiv să o facă. Ea a fost conștientă că faptul că a făcut acest lucru public nu îi va aduce niciun beneficiu, dar acesta este adevărul și a preferat să nu îl mai ascundă.

“Azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.”, a transmis Oana Roman pe Instagram.


Catinca Roman a început prin a spune că nu dorește să comenteze cele afirmate de sora sa, dar a mărturisit că va merge să își vadă mamă, în ciuda spuselor surorii sale. Ea a zis, totuși, că a fost mai puțin la centrul de îngrijire, deoarece a fost foarte afectată de problema tatălui său și nu s-a simțit deloc bine. Din fericire, acum este mult mai bine și o va vizita mai des pe mama lor.

“Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.