Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani, s-au căsătorit, iar mai apoi au decis să aducă pe lume și un copil. Câțiva ani mai târziu, cei doi au divorțat, urmând să realizeze după aceea faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt, s-au împăcat și au decis să se mute iar împreună.

Oana Roman, despre căsnicia cu Marius Elisei

Oana Roman este o femeie foarte ocupată, dar oricât de multe ori lucruri ar avea de făcut, nu uită de fanii ei di mediul online. De regulă, vedeta oganizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru că vrea să fie cât mai aproape de urmăritorii ei care au tot felul de curiozități despre ea. De asemenea, are și zile în care le povestește cum o mai duce, fără ca nimeni să o întrebe.

”Nu se întâmplă lucruri spectaculoase în viața mea în momentul acesta, căci stau mai mult acasă. Aseară am ieșit la masă cu o prietenă și am simțit că parcă eram fugită de la pușcărie, pentru că am stat numai în casă zilele astea și nu-mi place să stau în casă”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a spus admiratorilor că nu se întâmplă lucruri extraordinare în viața sa, ci a stat mai mult pe acasă. Ea a decis, cu toate că nu se simțea în stare, să iasă cu una dintre prietenele sale și a avut senzația că a ieșit de la închisoare, iar unii au crezut că face referire la căsnicia cu Marius Elisei, deși nu a spus-o direct. Fiica lui Petre Roman a recunoscut că este dependentă de activitate, tocmai de aceea nu se simte vinovată că și-a făcut timp pentru a ieși în oraș,

”Eu sunt dependentă de multă activitate și nu-mi place să stau în loc, dar aveam nevoie aseară să ies și să nu mă simt vinovată că am ieșit cu o prietenă în oraș, așa cum m-am simțit ani de zile, când, practic, pentru orice ieșire trebuia să mă justific”, a mai zis mama.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Marius Elisei a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Oana Roman, într-un interviu pe care l-a acordat de curând. El nu a precizat că nu este treaba nimănui ce s-a întâmplat între ei, dar cert este că nu mai formează un cuplu de câteva zile bune. Nici pentru cei care au fost curioși să afle ce anume se va întâmpla cu fiica lor nu a avut explicații de dat, fiind de părere că detaliile trebuie să rămână între ei.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu trebuie să fie făcut public totul. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a zis Marius Elisei, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Marius Elisei, un bărbat fericit și liniștit. Ce a spus despre noua...
Marius Elisei, un bărbat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.