Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou, iar după ce fiica lui Petre Roman le-a vorbit fanilor din mediul online despre întreaga situație, a venit și rândul fostului ei partener să facă același lucru. Iată ce a transmis!

Marius Elisei, primele declarații despre despărțire

Povestea de iubire dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost una plină de năbădăi. Cei doi au fost împreună mai bine de zece ani, timp în care au făcut și un copil, dar au și divorțat mai apoi, urmând să realizeze că nu pot sta separați și să se mute împreună. La doar câteva zile după ce și-au sărbătorit iubirea, cei doi au decis să se despartă, moment în care fanii lor au cerut explicații în acest sens. Prima care a luat atitudine și care a făcut o postare în acest sens a fost fiica lui Petre Roman.

Aceasta a mărturisit pe Instagram că ea i-a spus tatălui fiicei sale de mai multe ori faptul că ar trebui să se separe pentru totdeauna, pe motiv că ea era de părere că nu mai exista niciodată șansă să repare relația lor. Cei doi aveau viziuni și dorințe total diferite asupra vieții, ceea ce nu ajuta deloc ca lucrurile să funcționeze în felul în care și-ar fi dorit.

”Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața”, a povestit Oana Roman, pe contul ei de Instagram.


Rugat să vorbească și el despre separarea de mama copilului său, Marius Elisei a refuzat să ofere prea multe detalii, dar a confirmat faptul că el și Oana Roman nu mai formează un cuplu. Bărbatul a mai zis că este treaba lor ce s-a petrecut acolo, dar cert este că nu mai sunt împreună și că nici nu își mai dorește să aibă vreo legătură cu ea. Nu mai locuiesc împreună și rămâne de văzut cum vor proceda în ceea ce o privește pe fiica lor, Isa. La final, el a precizat că și-a dorit enorm să aibă o familie, doar că nu a avut cu cine să o întemeieze, iar ei nu se mai înțelegeau deja de foarte multă vreme.

Citeste si:
Ce mesaj a publicat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat...
Ce mesaj a publicat Naomi...

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a declarat Marius Elisei, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.