Jean Gavril a oferit un interviu în care a vorbit despre America Express, una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa, dar și despre reîntâlnirea cu familia. Concurentul emisiunii de la Antena 1 a fost uimit de felul în care și-a găsit copilul. Iată ce a declarat!

Jean Gavril a vorbit despre reîntâlnirea cu familia

Jean Gavril a acceptat propunerea de a plecat în America Express alături de fratele lui, Dinu. Deși la început, nimeni nu credea că vor ajunge prea departe, pentru că nu se descurcau deloc atât de bine pe cât s-ar fi așteptat, pe parcurs și-au dat seama cum stau lucrurile, au început să termine probele mult mai repede, dar și să găsească o mașină care să îi tranporte dintr-un loc în altul și multe altele. Frații au trecut prin momente extrem de grele pe care nu și le vor aminti cu drag, dar și prin momente frumoase despre care vor povesti, cel mai probabil, multă vreme de acum înainte.

Artistul este bucuros că el și Dinu au primit această oportunitate la care unii doar visează, iar recent a oferit chiar și câteva declarații foarte interesante despre una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Participarea la America Express a fost o reală provocare, mai ales din cauza faptului că a stat departe de partenera sa de viață și de copilul lui pentru atât de multă vreme.

Concurentul emisiunii de la Antena 1 a povestit faptul că reîntâlnirea cu familia lui a fost una foarte emoționantă, fiindcă el a decis să plece departe de casă, când fiica lui avea doar șapte luni. După doar trei zile, i s-a făcut dor de ea, iar gândul că și-a lăsat soția singură cu un copil nu îi dădea pace, deși știa că este în siguranță alături de părinții lor.

”Reîntâlnirea cu familia a fost foarte emoționantă. Eu am plecat într-un moment special și sensibil, când fata mea avea șapte luni. Am fost plecat destul de mult, încât să mi se facă dor de ea după trei zile, mă rog. Mi-am lăsat soția singură, adică fără mine lângă ea, însă am lăsat-o, totuși, safe, asta m-a consolat. La Constanța, la plajă, lângă mare, cu părinții mei și ai ei. Noi am dus niște călduri mai mari decât au fost în România pe acolo, de la 40 de grade în sus”, a declarat, Jean Gavril, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...


Au fost momente în care își pierduse speranța, în care tot ceea ce își dorea era să ajungă acasă, la cei dragi, dar a rezistat. Când a ajuns acasă, și-a găsit copilul schimbat și mult mai mare, iar acest lucru l-a emoționat. Mai mult de atât, începuse să și vorbească, iar asta l-a șocat în adevăratul sens al cuvântului.

”Am plecat de la un bebeluș și m-am întors la un mic omuleț. A crescut, avea capul mare, mânuțele mari, începuse să vorbească, eu n-am văzut-o aproape deloc cât am fost plecat și a fost un pic de șoc, pentru că i-a luat vreo 10 minute să se acomodeze cu mine înapoi”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.