Mihai Bendeac va împlini 40 de ani, în luna februarie, iar înainte de asta a decis să transmită un mesaj în mediul online despre planurile sale de viitor, inclusiv despre ideea de a intra în politică. Faptul că va ajunge la această vârstă îl sperie într-o oarecare măsură.

Mihai Bendeac, mesaj înainte de împlinirea vârstei de 40 de ani

Mihai Bendeac se află pe lista celor mai îndrăgiți actori de la noi din țară, iar faptul că a renunțat la a mai fi jurat la iUmor i-a dezamăgit pe fanii lui. Mulți urmăreau emisiunea de la Antena 1 doar de dragul acestuia, iar de când nu mai face proiect, nici ei nu o mai urmăresc. Timpul a trecut, iar în doar câteva zile, fostul jurat de la iUmor va împlini frumoasa vârstă de 40 de ani, dar nu este deloc fericit.

Acesta a stat de vorbă cu fanii lui de pe rețelele sociale cărora le-a făcut câteva dezvăluiri despre stările care îl încearcă odată cu apropierea de 40 de ani. Cu cât este mai aproape de ziua sa de naștere, cu atât ,ai tare începe să aibă frici despre ceea ce înseamnă cu adevărat îmbătrânirea. A ajuns la vârsta în care începe să își pună tot felul de întrebări și să facă tot felul de lucruri specifice oamenilor înaintați în vârstă: a mers la chioșc, apoi la cumpărături, și-a luat medicamentele, iar apoi s-a întâlnit cu un prieten.

De asemenea, odată cu înaintarea în vârstă, Mihai Bendeac a început să ia serios în calcul ideea de a intra în politică sau măcar de a vota cu PSD, întocmai celor de vârsta. Având în vedere că este mereu pus pe glume, fanilor lui de pe Instagram le-a fost ceva mai greu să își dea seama dacă actorul a vorbit sau nu serios. Mai mult de atât, el a realizat că nimic nu mai este la fel ca în trecut și că nici emisiunile de la TV nu mai sunt ce erau cândva.

”Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vis-a-vis de ceea ce înseamnă îmbătrânirea... Am ajuns la vârsta la care sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și ”sugar”... M-am trezit de dimineață, am fost la chioșc, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, asta este...

Citeste si:
Ce diferență de vârstă este între Pepe și soția sa. Ce spune...
Ce diferență de vârstă este...

Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt din ce în ce mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine... Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau. Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative...”, a transmis Mihai Bendeac, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.