Pentru a participa la America Express, Andreea Bălan a făcut mai multe despre sacrificii decât ar fi crezut publicul. Despre acestea a vorbit în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. De asemenea, ea și colega ei de echipă au avut anumite strategii, încă dinainte de a pleca din țară, fiind convinse că fără ele nu ar fi reușit.

Andreea Bălan, despre strategii și sacrificii

Andreea Bălan a plecat în America Express alături de buna sa prietenă, Andreea Antonescu. Artistelor le-a luat multă vreme să se convingă de faptul că își doresc să aibă parte de asemenea experiență, ci nu pentru că nu s-ar fi considerat pregătite pentru a duce o asemenea luptă, ci pentru că au pus totul în balanță și au tras concluziile singură.

Invitată la Xtra Night Show, blondina a spus că a primit în repetate rânduri oferta de a participa la acest concurs, doar că a acceptat d-abia sezonul acesta, fiind nevoită să facă eforturi în acest sens. Vedeta a menționat că oricine vrea să facă parte din acest proiect trebuie să fie puternic atât de punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Fiind conștientă de lucrurile acestea, cu trei luni înainte de a începe filmările, blondina a început să se antreneze, să facă mai multă sală și mai multe abdomene. A început să se pregătească și psihic, umărind celelalte sezoane și observând care sunt momentele în care ceilalți se enervau. În plus, a încercat să înțeleagă faptul că nu era nimic personal în faptul că oamenii refuzau să o ia la autosptop sau să îi ofere ajutor de orice fel.


„În primul rând, ca să vii în acest concurs trebuie să fi foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rândul, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene. Psihic trebuie să fi foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească”, a povestit Andreea Bălan, la XNS.

Un alt lucru extrem de important pe care l-a luat în calcul a fost legat de faptul că în concurs nu le cunoaște nimeni, nu sunt vedete, ci tot ceea ce trebuie să facă este să îi convingă pe oameni că sunt niște persoane bune care au nevoie de ajutor. Ea și Andreea Antonescu nu au plecat în America Express fără aliați. Vedeta a recunoscut că una dintre cele mai bune strategii pe care au avut-o a fost aceea că nu au plecat la război fără aliați.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

„Trebuie să lași brand-ul și numele acasă, iar acolo să fi nimeni în drum. În acest concurs ești nimeni în drum și depinzi de ajutorul oamenilor să te ajute. Cu cât ești mai plăcut și mai plăpând, atunci oamenii te ajută.

În acest concurs trebuie ca partenerii să fie oarecum diferiți ca personalitate, ca fire, ca anduranță, pentru că sunt probe diferite. Eu am avut strategia următoare de acasă și din aeroport: nu pleci la război fără aliați”, a mai zis concurenta de la America Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.