Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a venit la pachet cu o eliminare cu totul și cu totul neașteptată. Cea mai bună echipă de până acum a fost nevoită să plece din concurs, din simplul motiv că a avut o zi mai proastă, în care lucrurile nu au mers deloc așa cum ar fi vrut.

Eliminare neașteptată la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a venit cu o eliminare total neașteptată atât pentru celelalte opt echipe, cât și pentru cei din fața micilor ecrane. În urma voturilor concurenților, în cursa pentru ultima șansă au intrat Jean și Dinu, Ovidiu și Joaquin și Larisa și Diana. Aceștia au dat tot ceea ce au avut mai bun, au luptat cât de mult au putut, iar la final au rămas mască, în clipa în care Irina Fodor a anunțat faptul că sportivele au fost cele care au ajuns pe ultimul loc, ceea ce nimeni nu ar fi crezut.

Atunci, cei mai mulți dintre ei au sperat că nu vor fi nevoite să părăsească America Express, doar că situația nu a fost deloc în favoarea lor. Diana Bulimar și Larisa Iordache au fost primele concurente eliminate din competiție, fiind considerate de către ceilalți și cele mai bune dintre ei. Larisa a fost prima care și-a găsit cuvintele pentru a spune ce a simțit în acele momente și a mărturisit că se bucură pentru faptul că i-a cunoscut pe toți ceilalți, dar și că a făcut lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată și pe care sigur nu le-ar fi făcut într-un alt context.

„Evident că părea că nu-i adevărat, dar asta s-a întâmplat”. Am făcut în două săptămâni cât n-am făcut în jumătate din viață. Am făcut lucruri pe care n-am crezut vreodată că o să le fac. Autostopul, am dansat, am mâncat tot felul de mizerii. Ne bucurăm că v-am cunoscut.

Ne pare rău că plecăm atât de repede, pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente și cred că ne-a ajutat să împrospătăm sufletul cu o așa experiență. Noi plecăm cu capul sus, iar norocul nu prea a fost cu noi azi…”, a spus Larisa Iordache, după eliminare.

Diana Bulimar a fost și ea în stare de șoc și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Nu i-a venit deloc să creadă că pentru o zi care nu a mers tocmai bine și din cauza unor oameni care le-au votat, drumul lor în competiție se oprește în acel moment. Cea care chiar a regretat faptul că au fost eliminatate s-a dovedit a fi Bie Adam, pentru că știa cât de tare au muncit gimnastele până acum.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales pe noi în această cursă, eu deja voi pleca”, a zis la rândul ei Diana Bulimar.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.