Vica Blochina a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor România, după ce a a intrat pe traseu în jocul pentru imunitate. Oboseala și-a spus cuvântul și în cazul ei, după ce în urmă cu o zi și Carmen Grebenișan a trecut prin aproape aceeași situație.

Ce a pățit Vica Blochina la Survivor România 2023

Oboseala, lipsa hranei și stresul din Republic Dominicană își spun tot mai des cuvântul, mai ales în cazul celor mai slabi dintre concurenți. Cel mai mult au de suferit femeile atât de la Faimoși, cât și de la Războinici, iar primele care au cedat și care au avut impresia, cel puțin în momentele acelea, că nu vor mai putea continua competiția în felul acesta au fost Carmen Grebenișan și Vica Blochina.

Ediția de marți, 24 ianuarie de la Survivor România, a fost una plină de momente tensionate pentru cele două echipe, iar ziua s-a terminat cu Victoria Faimoșilor. Pentru Vica Blochina a fost o zi ghinionistă, pentru că i s-a făcut rău, a avut nevoie de îngrijiri medicale și nici nu a mai putut intra pe traseu, dar s-a bucurat că totuși victoria a fost de partea echipei sale, iar ei la finalul zilei nu a fost nevoiți să se nominalizeze, în timpup Consiliului.

Nici când a revenit alături de colegii ei, blondina nu era în cea mai bună stare a sa și a recunoscut că nu știe prea bine ce s-a întâmplat acolo, fiindcă nu își amintește mare lucru. Mai mult de atât, a ținut să precizeze și faptul că experiența pe care o trăiește la Survivor România, cel puțin în cazul său, este una extrem de grea. Nu și-a dorit decât să poată merge acasă, pentru că îi era foarte greu și simțea, într-o oarecare măsură, că nu își va reveni prea curând, deși spera că va fi în stare să intre din nou pe traseu fiind, cel mai probabil, conștientă de faptul că pierderea unui alt membru ar fi un dezastru pentru echipa sa.

”Nu mă simt încă foarte bine. Mă doare capul foarte tare. Nu știu ce s-a întâmplat pentru că nu îmi amintesc foarte bine. Nu aveam putere nici în mâini și nici în picioare.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

Vreau să spun că experiența Survivor România este pentru mine una extrem de grea. În momentele astea îmi doresc să merg acasă. Este foarte greu aici, dar sper să pot intra la joc și să mă fac bine și să fiu puternică așa cum știu”, a declarat Vica Blochina, la Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.