Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale, la scurt timp după ce a intrat pe traseu. Faimoasei i s-a făcut rău, iar după ce și-a revenit a povestit prin ce a trecut, deși a regretat că nu a mai putut juca alături de colegii ei, fiindcă medicul nu i-a mai permis.

Cum se simte Carmen Grebenișan, după ce i s-a făcut rău

Epuizarea și lipsa hranei au început să își spună cuvântul la Survivor România. Atât Faimoșii, cât și Războinicii trăiesc în niște condiții extreme care îi pun serios la încercare, mai ales din punct de vedere psihic. Cei mai slabi dintre ei cedează, iar acesta a fost și cazul lui Carmen Grebenișan care în ediția de seara trecută a căzut la pământ sub privirile colegilor ei și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aceștia și-au făcut griji pentru ea și au sperat că își va reveni destul de repede și că va intra pe traseu, ceea ce nu s-a întâmplat, deoarece medicii au considerat că nu mai poate față probelor, cel puțin nu în ziua respectivă. Prezentatorul emisiunii a fost cel care a anunțat lucrul acesta, în timpul unui moment în care luaseră pauză de la joc. Deși au avut un om bun pe bară, victoria a fost de partea Faimoșilor care s-au bucurat de recompensă. Hrana este cea mai importantă pentru ea, iar obținerea ei în cantitate mare este ceea ce își doresc toți.

„Las-o, e cu mine. Lăsați-i oxigen, lăsați-i oxigen. Lăsați oxigen acolo. Plecați, lăsați”, a zis Doc.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, le-a transmis tuturor Daniel Pavel.

Mai apoi, Carmen Grebenișan a revenit alături de colegii ei, le-a povestit prin ce a trecut și i-a asigurat că se simțea mai bine. Astfel de momente sunt inevitabile într-un show precum este cel de la Pro TV, doar că de data aceasta panica a fost una mult mai mare, având în vedere că zilele trecute l-au pierdut pe Sebastian Dobrincu în urma unei accidentări grave la piciorul stâng și le era greu să conceapă faptul că s-ar putea întâmpla asta din nou, dar nu a fost cazul.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine.”, a zis Carmen Grebenișan.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America...
Cătălin Scărlătescu a avut...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.