Patrizia Paglieri s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a vorbit despre acest aspect, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Pentru a nu îi îngrijora prea tare pe cei care țin la ea, vedeta a povestit și care este starea sa la momentul actual, iar la final a dat și câteva detalii semnificative din viața privată.

Ce probleme de sănătate are Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri este o femeie puternică și a demonstrat lucrul acesta în repetate rânduri. Viața sa a fost, încă de pe vremea când era doar un copil, una plină de suișuri și coborâșuri. Chiar dacă nu i-a fost ușor, a încercat să rămână o femeie puternică pentru copilul ei, pe care l-a crescut de una singură și pentru care a făcut toate sacrificiile necesare. Vedeta nu se confruntă prea des nici cu problemele de sănătate, doar că de curând a avut parte de un episod pe care nu îl va uita prea curând și despre care a vorbit în cel mai recent interviu.

Fosta concurentă de la Asia Express a povestit că a avut gripă și că i-a fost atât de rău, cum nu i-a mai fost niciodată. Vedeta a fost nevoită să stea în casă mai mult decât și-ar fi dorit, pentru că a făcut febră și simțea că îi fuge pământul de sub picioare, motiv pentru care a apelat la ajutorul unei prietene, iar mai apoi la ajutorul medicilor. A fost șocant pentru ea, mai ales că nu s-a mai confruntat cu asemenea probleme de vreo 30 de ani, dar cel mai important este că acum se simte din ce în ce mai bine.

„Am început anul bine și sper să meargă tot anul. Afacerile merg bine, așa și așa, nu ne plângem. Sănătate să fie. Am avut acum un episod de gripă și mi-a fost atât de rău ca niciodată. Am stat în casă, am făcut febră. Eu, de obicei, nu fac temperatură. Sunt 30 de ani de când nu fac temperatură. Am ajuns acasă, am scos termometrul și am intrat în panică. O prietenă îmi zice să mă duc la spital și să fac un test de gripă. Aveam gripă și am stat o săptămână”, a declarat Patrizia Paglieri, la Antena Stars.

Mai apoi, Patrizia Paglieri a vorbit și despre câteva aspecte legate de viața sa privată, ceea ce le-a adus zâmbetul pe buze fanilor ei, având în vedere că sunt rare momentele în care ea își deschide inima în felul acesta în fața oamenilor. Vedeta știe cum este să fii mamă singură, dar nu i-a fost greu să îl crească pe Francesco, deoarece îl iubește prea mult și fiecare sacrificiu pe care l-a făcut, a meritat întregul efort.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

„A fost ușor, pentru că îl iubesc atât de mult și nu e greu. Pe o parte, e bine să fii singură decât cu nervi și cu ceartă. Am avut și ajutorul părinților, a fost fundamental. Mama l-a crescut pe Francesco, pentru că eu munceam și eram și la muncă, și cu Francesco. Bunicii sunt întotdeauna baza”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.