Irina Deaconescu se confruntă cu niște probleme de sănătate foarte serios, despre care le-a vorbit și fanilor ei din mediul online. Partenera de viață a lui Cristi Manea s-a speriat atât de tare, de la primele ore ale dimineții, încât a decis să apeleze la ajutorul medicilor.

Ce probleme de sănătate are Irina Deaconescu

Probleme se țin lanț pentru Irina Deaconescu și pentru familia sa, la începutul acestui an, după ce fiicele ei au avut probleme de sănătate și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cea mai mică dintre copilele sale, Venus, a avut chiar și recent febră și dureri, motiv pentru care influencerița a considerat că este mult mai bine pentru ea să fie văzută de un medic. Au fost niște zile îngrozitoare pentru soția lui Cristi Manea, care a vrut să se asigure că micuțele ei nu duc lipsă de nimic.

Ei bine, când credea că apele s-au mai liniștit și în cazul lor, Irina Deaconescu s-a trezit cu niște extrem de mari în zona capului, de nici măcar nu putea să deschidă gura așa cum ar fi trebuit și s-a îngrijorat extrem de tare, mai ales că începuse și să îi curgă nasul. Inițial, a crezut că i se întâmplă toate aceste lucruri din cauza unei măsele, dar situația s-a dovedit a fi mult mai gravă de atât, dar lucrul acesta l-a aflat câteva ore mai târziu, când a decis să meargă la medic.

Irina Deaconescu nu a stat prea mult pe gânduri, a cerut ajutor și a aflat că are sinuzită pentru prima dată în viața sa. Nu se aștepta la una ca asta, dar pe de altă parte este conștientă de faptul că având copii, totul este posibil. Fanii i-au fost alături și de data aceasta și speră că își va reveni cât mai repede cu putință și că va postat conținut cu fiicele sale, la fel cum o făcea și înainte.


„M-am trezit frumos de dimineață, de fapt, nu frumos. M-am trezit ca și cum un avion mi-a dat una în cap. Aveam dureri foarte mari în zona, nu pot nici să deschid gura. Îmi curge nasul de parcă e un robinet. Am dureri, am zis că e vreo măsea, până când am realizat că ar putea să fie sinuzită. Am mers la spital și ce credeți? Am sinuzită. E rău. N-am avut în viața mea sinuzită, dar când ai copii, poți să iei toate lucrurile de pe planeta asta”, le-a povestit Irina Deaconescu fanilor ei, de pe social media.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.