Roxana Vancea și Dragoș Paiu au oferit, în urmă cu doar câteva ore, un interviu în care au povestit cum este viața lor, după venirea pe lume a fiului lor, Zian. Aceștia și-au dorit enorm să aducă pe lume un copil, deși poate au fost și pentru ei zile în care nu le era deloc ușor.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu, despre viața de părinți

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, la care multe persoane de vârsta lor nici măcar nu curajul să viseze. Cei doi îndrăgostiți au împlinit trei ani de relație, iar cu această ocazie au oferit și un interviu la dublu în care au vorbit despre viața de părinți, de schimbările care au avut loc în viețile lor de la venirea pe lume a lui Zian, dar și despre cât de mult au reușit cei doi copii ai lor să îi apropie din ce în ce mai tare.

Roxana Vancea este extrem de fericită alături de partenerul ei și încă de pe vremea când nu venise pe lume copilul lor, iar bruneta avea grijă de Milan, fiul lui dintr-o altă căsnicie, și-a dat seama că rolul de mamă o prinde de minune și a decis să dea și ea naștere la rândul ei. În cadrul interviului pe care l-a acordat, ea a recunoscut că de dragul copiilor lor, au fost momente în care a lăsat de la ea, în timpul discuțiilor pe care le purta cu partenerul ei de viață.

„Copii de multe ori ne-au unit decât să ne dezbine, adică au fost foarte multe chestii în care, în mod normal, m-aș fi certat cu el, i-aș fi dat cu ceva în cap și prin faptul că erau copii ziceam că discutăm mai târziu, dar nu mai discutăm, o lăsăm așa, trece de la sine”, a declarat Roxana Vancea, la Xtra Night Show.

Dragoș Paiu nu este deloc genul acela de părinte care să fugă de responsabilități, ci își ajută partenera de viață când vine vorba de cei mici. Adoră să se joace cu cel mic, atât cât îi permite timpul și se bucură că are o familie fericită.

„Eu sunt de părere că bărbatul trebuie să meargă la vânătoare și mai târziu se joacă cu copii. Nu fug de responsabilități, chiar îmi place să mă joc cu piticul, doar că atât cât îmi permite timpul. Încerc pe cât posibil să-i ofer și ei libertatea de care are nevoie”, a declarat Dragoș Paiu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Roxana Vancea și-a luat mereu rolul de mamă în serios și a dezvăluit faptul că are mai multe reguli, când vine vorba de copii ei, despre care crede că nu ar trebui să îi lase de capul lor. De fiecare dată când cei doi băieți nu o ascultă, Dragoș Paiu ia atitudine, deoarece el este mai impunător, reușind astfel să se facă auzit de fiecare dată.

„Eu sunt omul regulilor, copii trebuie să aibă reguli, nu să fie lăsați așa de capul lor. În momentul în care nu mă ascultă, intervine Dragoș. El e mai impunător. E categoric, e vocea impunătoare de bărbat”, a mai zis Roxana Vancea.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.